up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Galfer

Galfer

Osastot

KAIKKI ( Galfer )

Noin Galfer

Galfer on tunnettu nimi maailmanlaajuisessa pyöräilymaailmassa, mikä on synonyymi tarkalle tekniikalle ja poikkeukselliselle suorituskyvylle. Riikkaan historiansa ansiosta Galfer on onnistunut asettumaan johtavaksi korkean laadun pyöräilykomponenttien valmistajaksi, joka asettaa uusia standardeja jarrutusvoimalle, luotettavuudelle ja turvallisuudelle. Olipa kyse korkean nopeuden laskusta tai teknisestä polusta, pyöräilijät voivat luottaa Galferin vaihteistoihin toimittaakseen itseluottamusta herättävän tehon.
Galfer on kaivertanut nimensä pyöräilyalalle tasaisesti tuottaen tuotteita, jotka uudelleenmäärittelevät suorituskykystandardit. Riikkaan innovaation historiansa ja omistautumisensa rajojen työntämiseen, Galfer jatkaa olemasta valinta valikoima pyöräilijöille, jotka etsivät äärimmäistä tarkkuutta ja luotettavuutta jarruissa. Olipa kyse poikkeuksellisista Galfer jarruista, jarruletkuista, jarrulevyistä, MTB levyistä, jarrupaloista tai pyöräilypullovöistä, jokainen Galfer tuote edustaa tuotemerkinnän armotonta metsästä pyöräilyyn.

Tarkan tekniikan tarkkuus suorituskyvylle

Galfer jarru on todiste tuotemerkinnän omistautumisesta innovaatioon ja suorituskykyyn. Valmistettu leikkaus-älykkäiden teknologioiden ja parhaimpien materiaalien avulla, Galfer jarru tarjoaa pyöräilijöille vertaamattoman pysähdyksenvoiman ja hallinnan. Suunniteltu sekä maantie- että maastopyöräilyyn, Galfer jarru on tullut valitsemisen ykköseksi ammattilaisille sekä harrastajille. Galfer jarruletku on edistyksellisen tekniikan ja harkitun käsityön lopputulos. Suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita ja tarjoamaan tasainen jarrutusvoima, Galfer jarruletku takaa tarkan modulaation ja minimoidun haihtumisen.
Galfer jarrulevyt ovat loputtoman täydellisyyden metsästämisen tulos. Tarkan suunnittelun ja tiukan testauksen kautta Galfer on luonut jarrulevyt, jotka erottuvat lämmönpoistossa, pienentäen jarrun häviötodennäköisyyttä jopa pitkien alamäkien aikana. Nämä levyt on suunniteltu parantamaan jarrutuksen tasaisuutta ja yleistä ajokokemusta. Galferin MTB levyt palvelevat erityisesti maastopyöräilyn vaatimuksia. Heidän edistyneen rakentamisen ja innovatiivisen suunnittelunsa ansiosta Galfer MTB levyt takaavat tasaiset jarrutusominaisuudet haastavissa olosuhteissa.
Galfer jarrupaloilla on suunniteltu täydentämään tuotemerkin jarrujärjestelmää täydellisesti. Nämä palat tarjoavat optimaalisen kitkan, varmistaen nopeat ja hallitut jarrutusvasteet. Olipa kyse rinteiden ylityksestä tai teknisen polun navigoimisesta, Galfer jarrupadot tarjoavat luottamusta ja luotettavuutta pyöräilijöille heidän varusteissaan. Galferin täydellisyyden tavoittelu ulottuu jarrujärjestelmien ulkopuolelle. Heidän pyöräilypullovöillä yhdistetään keveys suunnittelu ja turvallinen pullonpidätin. Huolellisesti valmistettuina, Galfer pyöräilypullovöillä tarjoavat täydellisen tasapainon toiminnallisuuden ja esteettisyyden välillä, tehostaen sekä pyöräilykokemusta että pyörän ulkoasua.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje