up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Garmin

Juoksu

Juoksu

Pyöräily

Pyöräily

Hyvinvointia

Hyvinvointia

ulkokellot

ulkokellot

GPS ULKONA

GPS ULKONA

MULTISPORTI / UIMA

MULTISPORTI / UIMA

Osastot

Elektroniikka

Koulutus ja Kilpailu

Osien Varaosat

Palautuminen ja Hoito

Polkupyörän Osat

Pyörän Varastointi & Kuljetus

Valaistus

KAIKKI( Garmin )

Garmin

Garmin on monikansallinen brändi, joka tarjoaa kuntoseurantatyökaluja, viestintää, tietoa ja navigointilaitteita. Tämä tuotemerkki perustettiin vuonna 1989 ja se nimettiin alun perin sen ensimmäisen GPS-tuotteen ProNavin mukaan. Ajan myötä se muuttui ja nimettiin uudelleen Garminiksi. Garmin GPS-lisävarusteet ovat hyvin tunnettuja huippulaadustaan ja edistyneistä ominaisuuksistaan.
Se on perustettu yli kaksi vuosikymmentä. Tämä tarkoittaa, että tämä yritys tietää kaiken tarkkuudesta. Myöhemmin se aloitti henkilökohtaisten valvontalaitteiden teknologian valmistamisen. Ja nyt se on yksi johtavista kunto- ja tyyliteknologian valmistajista maailmanlaajuisesti. Lisäksi se pysyy edistyneen laadun mukana moderneilla malleilla kaikkiin muotiin ja kuntoiluun liittyviin tarpeisiin. Garmin-kellot miehille ja Garmin-kellot naisille antavat meille tennarit taskuissamme. Siinä on laaja valikoima kelloja, jotka tarjoavat kaiken kuluttajien valinnan mukaan.

Garmin-kellot miehille ja naisille ovat parhaita valintoja

Garmin-kellot antavat sinulle tyyliä, mutta tämä vempain tarjoaa tarkat tulokset aktiivisuudestasi ja ranteen kuntotasosta.Tämän lisäksi se auttaa sinua myös muodostamaan pariliitoksen oman henkilökohtaisen sertifioidun valmentajasi kanssa etänä, joka hallitsee kaikkia kuntoilutoimintojasi. Valitse kilpailutavoitteesi monista saatavilla olevista suunnitelmista, ja valmentaja ja ilmainen harjoitussuunnitelma ehdottavat sinulle sopivaa harjoitussuunnitelmaa kellossasi. Tällä tavalla voit käyttää näitä tietoja harjoituspelisi tehostamiseen. Siten tämä tekninen titaani pumppaa parhaan kokemuksen kuntoilusta, terveydestä, harrastuksista ja kaikista päivittäisistä asioista helpoimmalla mahdollisella tavalla pitämällä kelloa ranteissa.

Lisäksi Garmin-kellot voidaan mukauttaa erilaisilla ilmaisilla sovelluksilla, vaihtamalla kellotauluja ja paljon muuta IQ Connect -kaupassa. Garmin-kellot voidaan synkronoida karttareitin kanssa patikoinnin, juoksun ja ratsastuksen aikana, mikä opastaa sinua pitkän juoksutapahtuman aikana. Se voi myös tarjota erilaisia räätälöityjä aktiivisuusraitoja harjoitusten helpottamiseksi.

Garmin-kelloissa on uusin tekniikka

Sillä ei ole väliä, treenaatko kotonasi tai ammattiurheilija tai valmentaja työskentelee salilla, Garmin-kellot miehille ja naisille sopivat kaikille. Sitä käytetään Garmin Portable GPS:nä ja se on erinomainen tapa symboloida muotia.Laaja valikoima Garmin-kellon rannekkeita sisältää erilaisia malleja ja värejä kaikille. Nämä nauhat ovat houkuttelevia, mutta erittäin mukavia ja puettavia, ja niissä on liukastumista ja hikoilua hylkivä materiaali. Voit myös hankkia ylimääräisiä vaihtorannekkeita muuttaaksesi kellosi ulkoasua milloin haluat ja tehdäksesi siitä uuden. Älä siis odota enää vaan kokeile omaa Garmin-kelloasi nostaaksesi muotisi ja kuntosi aivan uudelle tasolle.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje