up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GES Pitkät Käsineet Softshell

plus
GES

GES Pitkät Käsineet Softshell

Tuotekuvaus GES Pitkät Käsineet Softshell

Winter Long Finger Glove

Täydennä tilauksesi GES Pitkät Käsineet Softshell:lla, jonka löydät Miesten vaatteet kokoelmastamme Käsineet tuotteiden joukosta. Selaa myös muita pyöräily kategorioita bikeinn:ssa, joka on oma pyöräilyvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Käsineet varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla bikeinn:ssa!

Ominaisuudet GES Pitkät Käsineet Softshell

Käsineet
L-koon talvikäsineet
Väri
Keltainen
Ominaisuudet
Heijastavat yksityiskohdat
Venyvä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maantiepyöräily
Gravel
Maastopyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Nopea toimitus, huomio koon suhteen

-

Käsineet ovat normaaleja, mutta laadukkaita suhteessa kustannuksiin, kiinnitä huomiota kokoon, jota käytän M: llä, ja nämä ovat hieman suuria. Pikatoimitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up