up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GripGrab Pitkät Käsineet Shark

GripGrab Pitkät Käsineet Shark

GripGrab Pitkät Käsineet Shark

plus
GripGrab

GripGrab Pitkät Käsineet Shark

Tuotekuvaus GripGrab Pitkät Käsineet Shark

GripGrab Naisten Shark Full Finger pehmustetut käsineet ovat erinomainen vaihtoehto maastopyöräilijöille ja cyclocross-ratsastajille, jotka etsivät yksinkertaista mutta tehokasta kesäkäsineitä.

Tiiviisti sovitettava kevyt mesh takaa kätesi hengittävän, kun taas DoctorGel®-pehmustettu mokkanahka palmusta tarjoaa erinomaisen otteen, mukavuuden ja hallinnan.

Lopullinen hansikas niille kuiville ja pölyisille poluille.


Jos etsit korkealaatuisia Käsineet tuotteita, siinä tapauksessa Käsineet täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle GripGrab Pitkät Käsineet Shark:a, jonka tämänhetkinen hinta on 39.95 € ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. bikeinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia pyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan GripGrab Pitkät Käsineet Shark:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet GripGrab Pitkät Käsineet Shark

Käsineet
L-koon talvikäsineet
Väri
Musta
Ominaisuudet
Lämpökerrasto
Venyvä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maantiepyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up