Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Harjoittelu ja kilpailu

Harjoittelu ja kilpailu pyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Harjoittelu ja kilpailu tuotteita henkilölle pyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bikeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Harjoittelu ja kilpailu

n merkit Harjoittelu ja kilpailu

Kuinka valmistautua ensimmäiseen pyöräilykilpailuun

Pullot

Hydratoituminen on avain pysyä aktiivisena koko päivän ajan ratsastuksen aikana. Siksi sinun on varmistettava, että sinulla on hyvälaatuinen vesipullo. On monia johtavia tuotemerkkejä, kuten Specialized , Castelli , Scwalbe , Vittoria ja Continental , jotka tarjoavat korkealaatuisia pulloja innokkaille ratsastajille. Nämä pullot on valmistettu edistyneellä tekniikalla, innovatiivisilla ja hajuttomilla materiaaleilla, pehmeällä ja bakteereita kestävällä muovilla turvallisen nesteytysratkaisun varmistamiseksi.

Kuntopyörät

Valmistaudu ensimmäiseen kilpailuun harjoittelemalla ammattilaisena kuntopyörillä kotona mukavasti säästä huolimatta. Nämä harjoitukset on suunniteltu tarjoamaan pyöräilijöille mahdollisuus treenata korkeimmalla mukavuudella kilpailuihinsa. Kuntopyörät ovat todellinen kumppani, jotta voit saavuttaa maksimaalisen suorituskyvyn harjoittelemalla kotona. Pyörässä on säädettävä ohjaustanko, istuin ja magneettijarrujärjestelmä, jotka mahdollistavat sujuvan harjoittelun.

Kilpailuvyöt ja sirut

Kun valmistaudut ensimmäiseen pyöräilykilpailuun, varmista, että sinulla on kilpavyöt ja sirut. Se on yksi tärkeimmistä triathlonvarusteista, joita käytetään kilpailunumerosi pitämiseen paikallaan. Kilpailunumero on helppo kiinnittää vaihtokytkimillä tuhlaamatta paljon aikaa. Vyön koko on säädettävissä, ja siinä on geelisilmukat ravinnon säilyttämistä varten.

Rampit

Jos olet ratsastaja, joka valmistautuu ensimmäiseen pyöräilykilpailuun, rampit ovat paras harjoitusväline, joka auttaa parantamaan taitojasi. Nämä luiskat on suunniteltu rullalaudoille, rullaluistimille ja MTB aloittelijoille, joiden avulla voit harjoitella pieniä hyppyjä pienellä nopeudella. Se on yksi turvallisimmista tavoista parantaa ja kasvattaa taitojasi. Ne ovat kevyitä ja käteviä kuljettaa mukana pyörälläsi.

Rullat

Rullat ovat pienin ja paras vaihtoehto kiertämään sisätiloissa harjoituksia. Jos haluat treenata ensimmäistä kilpailua varten, tämä automaattinen vastuksen säätörulla on luotettava kumppani sinulle. Se mahtuu saumattomasti mihin tahansa talon osaan ja auttaa viemään koulutuksesi seuraavalle tasolle. Rullat on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista hyvän vakauden ja iskunvaimennuksen varmistamiseksi.

Lisätietoja liikunnasta ja kilpailusta:

Haluatpa kilpailla Tour De Francella tai yksinkertaisesti vapaa ajan ratsastaja, joka osallistuu kilpailuosi kotikaupungissasi, sinun on noudatettava harjoitteluvinkkejä, jotka auttavat sinua tulemaan nopeammaksi, paremmaksi ja tehokkaammaksi ratsastajaksi kilpailussa. Muiden harjoitteluvälineiden ja tarvikkeiden lisäksi tarvitset pyyhkeitä, harjoitteluvaatteita ja energialisäaineita harjoitteluun. Sinun on treenattava kotona kaikkien kouluttajien lisävarusteiden ja varusteiden kanssa, jotta voitollisuutesi kasvaa.