up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

HJC Ibex Road Helmet

HJC Ibex Road Helmet

HJC Ibex Road Helmet

HJC Ibex Road Helmet

plus
HJC

HJC Ibex Road Helmet

Tuotekuvaus HJC Ibex Road Helmet

Kypärä IBEX on yksi korkealaatuisesta kypärästä, joka on suunniteltu HJC: stä. IBEX parantaa aerodynaamista ja ilmanvaihtoa. Se on integroitu Venturi Dynamicsin kanssa tasapainottamaan ilmanvaihdon voimaa ilmanpoistotoiminnolla. Sinulla on mahdollisuus kokea enemmän aerodynaamista ja optimaalista toimintaa, vaikuttava ja tasapainoinen muotoilu.

Tekniset tiedot:

Tuulitunneli testattu

Aerodynaaminen muotoilu

Vahvistusrakenne

Double in Mold Construction

Edistyksellinen ilmakanavajärjestelmä

Venturi Dynamics

Goggle Mount

Säädettävä istuvuusjärjestelmä

16 Tuuletukset

Feather Light 220g (± 10)

X staattinen

CE EN 1078 -sertifikaatti

KC-sertifikaatti


Ostaessasi HJC Ibex Road Helmet:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen HJC Ibex Road Helmet-tuotteeseesi, jonka olet ostanut bikeinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, pyöräily-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen HJC:n kokoelmaan ja täydentää pyöräily varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet HJC Ibex Road Helmet

Väri
Musta
Ikä
Aikuiset
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maantiepyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

HJC Ibex Road Helmet

Laadukas kypärä, kevyt ja loistava ilmanvaihto

-

HJC Ibex -kypärä on huippuluokan kypärä, jolla on upeat ominaisuudet. Kevyt, loistava ilmanvaihto ja mukava istuvuus. Suosittelen kypärää kaikille, jotka haluavat viettää keskipitkän tai pitkän tunnin pyörällä.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up