up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Kask

Kask

KAIKKI ( Kask )

Noin Kask

Perustettu vuonna 2004, Kask on tullut kunnioitetuksi nimeksi pyöräilykypärämaailmassa tunnetuksi sitoutumisestaan turvallisuuteen, innovaatioihin ja tyyliin. Suojellakseen pyöräilijöitä ja omistautuakseen laadukkaiden kypärien valmistamiseen, Kask on vakiinnuttanut luottamuksensa kuljettajien keskuudessa ympäri maailman. Vuosien varrella Kask on kerännyt mainetta rajojen työntämisestä kypäräteknologiassa. Tutkimustyö ja kehitys sekä ammattilaisurheilijoiden kanssa tehdyt yhteistyösopimukset varmistavat, että Kask-kypärien evoluutio tapahtuu vastaamaan pyöräilyyn liittyviä turvallisuus- ja suorituskykyvaatimuksia.
Kask-brändin kanssa turvallisuutesi ja mukavuutesi ovat etusijalla. Brändin huolellinen huomio yksityiskohtiin, innovatiiviset ominaisuudet ja tyylikkäät suunnittelut ovat vakiinnuttaneet sen paikan luotettuna valintana kuljettajille maailmanlaajuisesti. Bikeinn-verkkokaupassa voit löytää suurimman Kask-kypärien valikoiman. Olipa sinulla sitten tavoitteena rikkoa ennätyksiä maantiepyöräilyssä, haastaa itsesi haastavilla poluilla tai navigoida kaupungin villissä luonnossa, Kask-kypärä pitää sinut turvallisena matkallasi pyöräilyn intohimosi perässä.

Kask Suojaamassa intohimosi vuodesta 2004

Kask Bike Helmets edustavat brändin missiota tarjota kuljettajille murskattomia turvallisuusstandardeja, luopumatta kuitenkaan mukavuudesta tai esteettisyydestä. Nämä kypärät on suunniteltu palvelemaan kaikkia kuljettajia, varmistaen, että jokainen voi löytää itselleen täydellisen sovituksen ajotyyliinsä. Olipa sitten aito maantiepyöräilijä tai vuoristopyöräilyn innokas harrastaja, Kask tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja tarpeittenne mukaan. Vaativille maastoille ja jännittäville haasteille suunnitelluille Kask MTB Helmets -kypärille tarjotaan erinomaista suojaa ja mukavuutta. Nämä kypärät on suunniteltu kestämään vuoristopyöräilyn rasitukset, ja ne sisältävät ominaisuuksia kuten laajennettua peittävyyttä, edistynyttä ilmanvaihtoa ja säädettäviä istuvuusjärjestelmiä, jotta pysyt turvallisena ja viileänä poluilla. Kask Road Helmets ovat maantiepyöräilijöiden vakiokypärät, tarjoten aerodynaamisen suunnittelun, joka maksimoi nopeuden tarjoten samalla välttämättömän suojan. Nämä kypärät on valmistettu tarkasti varmistaakseen optimaalisen ilmankierron ja minimin painon, parantaen suorituskykyäsi maantiepyöräilyssä. Kask-maantiekypärät ovat luotettuja niin ammattilaisurheilijoiden kuin harrastajienkin keskuudessa. Kommentoijille ja urbaaneille pyöräilijöille Kask Urban Helmets yhdistävät turvallisuuden ja tyylin vaivattomasti. Nämä kypärät sisältävät modernin, kaupunkiin inspiraationsa saaneen suunnittelun, samalla säilyttäen brändin korkeat turvallisuusstandardit. Kask-kypärien avulla voit liikkua kaupungin kaduilla luottavaisin mielin, tietäen olevasi suojattu ilman, että se vaikuttaa ulkonäköösi. Brändin sitoutuminen laatutuotteisiin ja innovaatioihin on nähtävissä kaikissa Kask Cycling Helmets -kypäreissä. Brändin omistautuminen laatuun ja innovaatioon on selvästi nähtävissä jokaisessa kypärässä, jonka se tuottaa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje