up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

KMC

KAIKKI ( KMC )

Noin KMC

KMC, maailmanpyöräilyssä johtavana nimenä, on ollut keskeinen toimija alalla vuosikymmeniä. Bikeinn tarjoaa laajan valikoiman KMC-pyörän osia ja tarvikkeita, mukaan lukien KMC-pyörän kasetit, KMC-vaihteistotyökalut, KMC-ketjulukot, KMC-ketjujen renkaat ja KMC-varaosat. Brändin laatuun ja innovaatioon keskittyminen sopii täydellisesti KMC:n filosofiaan tehdäkseen siitä suositun kohteen pyöräilijöille, jotka haluavat kestäviä, luotettavia ja korkean suorituskyvyn komponentteja.
KMC´n rikas historia pyöräilyteollisuudessa ja laatuun keskittyminen tekevät siitä luotettavan nimen pyöräilijöiden keskuudessa ympäri maailmaa. Bikeinnissa brändi tarjoaa kattavan ja uusimman valikoiman KMC-pyörän osia ja tarvikkeita, jotta voit saada parhaat varusteet pyöräilytarpeisiisi. Valitsemalla KMC:n, valitset luotettavuuden, kestävyyden ja suorituskyvyn yhdessä paketissa. Tule mukaan KMC:n maailmaan Bikeinnissa ja paranna pyöräilykokemustasi.

Luotettu kumppanisi laadukkaiden pyöräkomponenttien saamiseksi

KMC-pyörän osat ovat kuuluisia tarkasta suunnittelustaan ja kestävyydestään. Ketjuista kasetteihin, jokaiseen komponenttiin on suunniteltu parantamaan pyöräilykokemustasi. KMC-ketjut ovat tuotevalikoimansa sydän, tunnettu erinomaisesta vahvuudestaan ja sujuvasta vaihtamisesta. Nämä ketjut tulevat eri mallin, jotta voit valita sopivan eri ajotyyleille, varmistaen että löydät täydellisen sopivan sinulle. KMC-pyörän kasetit on suunniteltu toimimaan ketjujen kanssa saumattomasti, varmistaen tarkat vaihdot ja maksimoiden voiman siirron.
Vaihteiston ylläpito on tärkeää sujuvan ja nautittavan ajon saamiseksi. KMC-vaihteistotyökalut on suunniteltu tarkkuuden ja käyttömukavuuden kannalta. Ketjun asennus- ja poistotyökaluista ketjukulumismittareihin, nämä tarvikkeet auttavat pitämään pyöräsi huippukunnossa. Turvallisuus on keskeinen pyöräilijälle. KMC-ketjulukot tarjoavat rauhaa mieltä kun jätät pyöräsi vartioimatta. Kestävyys ja tamper-resistant ominaisuudet varmistavat että pyöräsi pysyy turvassa ollessasi poissa. KMC-ketjujen renkaat on suunniteltu optimoimaan polkemisen tehokkuus. Innovatiiviset suunnitelmat takaavat että voima siirtyy tehokkaasti jaloistasi polkimiin, antaen sinulle kilpailuetua maantiellä tai polulla. Monipuolisten vaihtoehtojen ansiosta voit löytää täydellisen ketjurenkaan sopimaan ajotyyliisi. Pyörän ylläpito on jatkuva prosessi, ja olemassa olevien varaosien saatavuus on tärkeää. Brändi tarjoaa laajan valikoiman KMC-varaosia pitääkseen komponenttisi huippukunnossa. Olipa kyse korvaavista tappeista, linkuista tai muista pienistä osista, KMC kattaa kaiken.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje