up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lasten Kengät pyöräily

Lasten Kengät pyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Lasten Kengät tuotteita henkilölle pyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bikeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lasten Kengät

n merkit Lasten Kengät

Kuinka valita pyöräilykengät ja pyöräilykengät?

Pyöräilykenkien keskeinen tarkoitus on parantaa polkimen suorituskykyä, etenkin ylösalaisin. Pyöräilykengät on rakennettu tukevalla pohjalla, joka maksimoi mahdollisen vaihtelun jalkoistasi vipuun. Pystyt hyödyntämään hamstrettejasi korkeammalle tasolle vedettäessä pedaalia, koska jalkasi on kytketty polkimeen. Parhaita pyöräilykenkiä on saatavana esimerkiksi Northwave , Ride Concepts .

Pyörän kengät

Pyöräilyn päällyskengät ovat eräänlainen kumikenkä, joka siirretään kenkien päälle estääkseen niiden likaantumista tai kastumista. Päällyskenkä on edullisempi vaihtoehto kuin liukastumaton suorituskykyinen kenkä. Ne suojaavat kengänpäällisiä, jotka on tyypillisesti valmistettu läpäisemättömistä aineista ja suojaavat kenkääsi sekä jalkasi, pohjaasi. Jos haluat ostaa korkealaatuisia kenkiä, voit vierailla tuotemerkeissä, kuten Gore wear , Northwave Assos , Craft .

Varaosat

Pyöräkenkien varaosat ovat vaihdettavissa oleva kappale, joka on tallennettu hakemistoon ja jota käytetään pyöräilykenkien rikkoutuneiden osien kunnostamiseen tai vaihtamiseen. Varaosia voi ostaa erikseen vanhojen tai vaurioituneiden osien korjaamiseksi osan tuotteista. Ne ovat normaaleja osia, jotka on tarkoitettu nopeasti tyhjennettäviksi tai säädettäviksi. Voit ostaa varaosia Northwavesta, Giro, Look, MSC, Eltin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje