up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lasten Vaatteet pyöräily

Lasten Vaatteet pyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Lasten Vaatteet tuotteita henkilölle pyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bikeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lasten Vaatteet

n merkit Lasten Vaatteet

Mitä vaatteita lapsi tarvitsee pyöräillessään

Bib shortsit

Satulan mukaville mailille pyöräily ruokalaput ovat tärkein vaatekappale, joka sinun on otettava huomioon lapsille. Se estää satulan haavaumat ja hankautumisen. Kun valitset polkupyörän ruokalapun, etsi nopeasti kuivuvaa, kosteutta siirtävää ja joustavaa kangasmateriaalia, joka antaa lapsellesi mukavan istuvuuden ajon aikana. Northwave , Eltin , Loeffler ja CMP ovat parhaita tuotemerkkejä, jotka tarjoavat pyöräily ruokalappuja.

Takit

Mikä tahansa pyörä pelipaidat että valitset lapsesi erityisesti maantie pyöräily on oltava joustava. Muita huomioitavia ominaisuuksia ovat kosteutta siirtävä, nopeasti kuivuva ja hengittävä. Takissa ja pelipaidassa on oltava myös taskut, joista pääsee helposti käsiksi, edessä vetoketju tuuletusta varten ja korkeat tai käännettävät kaulukset suojaamaan lapsesi kaulaa UV säteiltä. CMP, Vaude ja AGU ovat pyöräilytakkien valmistajia.

Housut

Vaihtoehtona pyöräilyshortseille housut ovat paras vaatetarvike, joka sinun on ostettava lapsillesi, erityisesti kylmän sään seikkailuihin. Monissa pyöräilyhousuissa on sisäänrakennettu säämiskä. Jotkut housut ovat täysin vedenpitäviä ja tuulenpitäviä, joten ne ovat ihanteellisia ankariin sääolosuhteisiin. Jos etsit pyöräilyhousuja lapsillesi, valitse kaikki merkit, kuten CMP, VAUDE, AGU ja AlpineStars .

Trisuits

Lasten tri puvut on suunniteltu erityisesti auttamaan sinua kilpailemaan nopeammin ja olemaan mahdollisimman mukava. Trisuitsit ovat kooltaan ja tyyliltään erikokoisia: yksiosainen ja kaksiosainen. Pääasiassa materiaalien suunnittelussa käytetty materiaali on ohut ja hengittävä. Trisuitsit ovat joustavia, aerodynaamisia ja joustavia, joten ne ovat ihanteellisia pyöräilyyn, uimiseen ja juoksemiseen. Sailfish , Santini ja Zone3 ovat parhaita lastenvaatteiden valmistajia.

Liivit

Syksyn ja kevään pyöräilyseikkailuissa kerrokset ovat paras vaihtoehto. Pyöräilijät saattavat tarvita erilaisia kerroksia muuttuvissa sääolosuhteissa. Liivit ovat yksi parhaista vaihtoehdoista pyöräilijöille, koska ne on helppo vetää ja purkaa. Ne tarjoavat enemmän ilmavirtaa ja voidaan ottaa pois, kun tunnet lämpimän. POC , Q36.5 ja Sportful mallit tarjoavat korkealaatuisia liivejä lapsille, jotka ovat intohimoisia pyöräilyyn.

Lisätietoja lasten vaatepyörästä

Kasvonaamioita käytetään suojaamaan lapsen kasvoja haitallisilta UV säteiltä pyöräilyn aikana. Lisäksi käsineet tarjoavat pehmustetun pehmustuksen lapsesi käsiin pitkillä matkoilla. Sinun on harkittava lapsillesi sopivia päähineitä. Päähineet ovat tärkeä lisävaruste, joka suojaa lapsesi päätä ja kaulaa ulkopuolisilta elementeiltä. Talvella kaula säärystin osoittautuu erittäin tehokkaaksi tarjoamalla ylimääräinen lämpökerros kaulan ympärille. Sukat ovat tärkeimmät pyöräilyvaatteet, joita ei saa jättää huomiotta. Valitse pitkät tai lyhyet sukat lapsille tarpeiden ja sääolosuhteiden mukaan. T paidat ovat välttämättömiä pyöräilyvaatteita, jotka ovat ohuita, hengittäviä ja mukavia käyttää ratsastettaessa. 100percent , Sixs , CMP ja Alpinestars ovat suosituimpia tuotemerkkejä, jotka tarjoavat lasten virallisia laitteita pyöräilyyn.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje