up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lezyne 1 Flip STD V312 ABS Flip Chuck STD DFD

plus
Lezyne

Lezyne 1 Flip STD V312 ABS Flip Chuck STD DFD

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lezyne 1 Flip STD V312 ABS Flip Chuck STD DFD

 

ABS Flip Thread Chuck DFD: lle, joka on yhteensopiva kaikkien kääntölaitteiden, Micro Floor-pumppujen ja STD-painekerrospumppujen kanssa.


Lezyne 1 Flip STD V312 ABS Flip Chuck STD DFD:een kuuluu Lezyne:n takaama valmistajan takuu. Lezyne:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme pyöräilytuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. bikeinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Huolto tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Pumputtuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Lezyne 1 Flip STD V312 ABS Flip Chuck STD DFD

Väri
Kultainen
Ilmapumput
Lisätarvikkeet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up