up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lezyne CO Control Drive CO2 Shcrader/Presta 2 Kasetti

Lezyne CO Control Drive CO2 Shcrader/Presta 2 Kasetti

plus
Lezyne

Lezyne CO Control Drive CO2 Shcrader/Presta 2 Kasetti

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lezyne CO Control Drive CO2 Shcrader/Presta 2 Kasetti

CNC-työstetty alumiininen annostelija, jossa messinki sisäpuolella. CNC-säätönupit kierrettävät helposti ja kontrolloidusti. Twin Slip Chuck-pää painaa Presta- ja Schrader-venttiileihin. Neopreeniholkki suojaa kädestä kylmältä purkautumisen aikana. Yhteensopiva kierteisten CO2-patruunoiden kanssa.

Tekniset tiedot:

Paino: 16 g


Ostamalla Lezyne CO Control Drive CO2 Shcrader/Presta 2 Kasetti:n, voit olla varma pyöräilyvarusteidesi laadusta. Lisäksi, bikeinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi pyöräilykaupaksesi ja keskity Lezyne-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. pyöräily asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Huoltovarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Lezyne CO Control Drive CO2 Shcrader/Presta 2 Kasetti

Väri
Musta
Ilmapumput
CO2 päästöt

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Lezyne CO Control Drive CO2 Shcrader/Presta 2 Kasetti

Upea tuote

-

Suositeltava, hyvä materiaalilaatu ja toimiva.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up