up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lezyne Inflaatiopää ABS-1 PRO HP

Lezyne Inflaatiopää ABS-1 PRO HP

plus
Lezyne

Lezyne Inflaatiopää ABS-1 PRO HP

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lezyne Inflaatiopää ABS-1 PRO HP

Innovatiivinen istukka kiinnittyy nopeasti ja turvallisesti Presta- tai Schrader-venttiileihin.

Air Bleed System (ABS) -painike helppoa paineensäätöä varten.

Nopea irrotus mahdollistaa välittömän irrottamisen Presta-venttiilistä.

Kierretty alumiininen lukitusholkki, komposiittimatriisi ja alumiinikytkentärakenne.

90 asteen taivutus toimii aero-levyjen kanssa.

Yhteensopiva vakioisen korkeapaineletkun kanssa.Lezyne Inflaatiopää ABS-1 PRO HP erikoistarjous on sinua varten! Käy bikeinn:ssa, kun haluat uusia pyöräilyvarusteesi. bikeinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Lezyne, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Huoltotuotteet.

Ominaisuudet Lezyne Inflaatiopää ABS-1 PRO HP

Väri
Punainen
Ilmapumput
Lisätarvikkeet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Lezyne Inflaatiopää ABS-1 PRO HP

Turvallinen yhteys, hyvin tehty

-

Päivitys Topeak-lattiapumppuani. Tämä pumpun pään ruuvi on paljon tukevampi kuin tyypin puristin. Käytön aikana ei esiinny ilmavuotoa, joten se voidaan helposti pumpata haluttuun paineeseen. Topeakin pumpun letku on liian paksu, joten piti hieman ajella pois, jotta se mahtuisi. Kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen tuotteeseen.

Lezyne Inflaatiopää ABS-1 PRO HP

Erinomainen tuote

-

Tämä tuotemerkki on erittäin onnistunut tuomaan tämän pään saataville erillään täyttölaitteistaan, mutta yhteensopivana niiden kaikkien kanssa. Erittäin hyvä, erityisesti käytettäväksi pienissä pyörissä. Kymmenen!

Lezyne Inflaatiopää ABS-1 PRO HP

Loistava pumpun pää

-

Käytin tätä ja kiinnitin Birzman-pumppuoni. 10 sekunnin työ. Se lukittuu venttiiliin kierreliittimen kautta, mikä luo erinomaisen tiivistyksen. Rakastan tätä pumpun päätä. A++

Lezyne Inflaatiopää ABS-1 PRO HP

Lezyne abs-1 pro-tilava istukka

-

Olen erittäin onnellinen ostaessani tämän sovittimen. Hän auttoi minua ja ystäviäni, kun tarvitsimme sitä. Erinomainen laatu ja toimivuus, suosittelen tätä tuotetta.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up