up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lezyne Lattiapumppu Macro Floor Drive ABS-1 Chuck

plus
Lezyne

Lezyne Lattiapumppu Macro Floor Drive ABS-1 Chuck

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lezyne Lattiapumppu Macro Floor Drive ABS-1 Chuck

Korkea arvo.

Kestävä teräsputki ja mäntä.

Ergonominen, tyylikäs yhdistelmämatriisi kahva ja pohja.

Vaivaton Inflaation suunnittelu.

Tarkkuusmittari.

Extra pitkä letku ABS1 tai Dual Valve istukalla.

Erittäin jäykkä rakenne ei taipu käytön aikana.Jos haluat ostaa Lezyne:n parhaita Huoltotuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! bikeinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Lezyne:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista pyöräilytuotteistamme, kuten Lezyne Lattiapumppu Macro Floor Drive ABS-1 Chuck. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Lezyne Lattiapumppu Macro Floor Drive ABS-1 Chuck kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Lezyne Lattiapumppu Macro Floor Drive ABS-1 Chuck

Väri
Musta
Ilmapumput
Lattiapumput

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Lezyne abs-1 istukka

-

Erittäin laadukas tuote. Tukevat materiaalit, suuri ulottuvuus ja ilmeisen luotettava. ABS-1 Chuck -järjestelmä on erittäin tehokas ja helppokäyttöinen. Se kiinnittyy tehokkaasti venttiilin runkoon ilman pään irtoamista ja irtoamatta, jopa korkeissa paineissa. Helpotuspainike on hyödyllinen ja se todella toimii. Erittäin tyytyväinen ostokseen. Toimitus oli tällä kertaa nopea ja sovittuna päivänä.

Erinomainen laatu ja hyvin suunniteltu sovitinistukka

-

Huippulaatuinen pumppu, joka saa helposti yli 100 PSI:n, ja istukka on niin helppokäyttöinen ja parempi kuin vivun peukalolukkotyyppinen imho.

Suuri lattiapumppu

-

Suuri mittari on helppo lukea. Hyvälaatuinen pumppu. Ei voi olla onnellisempi. Helppo käyttää ja suosittelisi muille.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up