up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lezyne Lattiapumppu Micro Flor Drive HVG

plus
Lezyne

Lezyne Lattiapumppu Micro Flor Drive HVG

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lezyne Lattiapumppu Micro Flor Drive HVG

Lattiapumpun tehokkuus erittäin kompakti, käsipumpun koko. Kevyt CNC-työstetty alumiinirengas, männän-, pohja- ja T-kahva optimoitu suurikokoisille sovelluksille. Pitkä, monipuolinen letku parantaa pumppauksen mukavuutta. Ruostumaton teräsjalka kiinnittää pumpun käytön aikana. HVG-versiossa on integroitu painemittari (esitetty), saatavana myös HV-versiossa ilman mittaria (ei esitetty). ABS Flip Thread Chuck varustettu. Presta ja Schrader ovat yhteensopivia. Sisältää komposiittimatriisikehyksen.

Tekniset tiedot:

HVG: 300mm | 225g


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään bikeinn:ssa, omassa pyöräilyvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Pumputtuotteita suoraan Lezyne:lta. Kysy meiltä lisää pyöräilytuotteista, kuten Lezyne Lattiapumppu Micro Flor Drive HVG, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Lezyne Lattiapumppu Micro Flor Drive HVG

Väri
Musta
Ilmapumput
Lattiapumput

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Lezyne Lattiapumppu Micro Flor Drive HVG

Loistava tuote sai sen muutamassa päivässä

-

Grest tuote sai sen muutamassa päivässä

Lezyne Lattiapumppu Micro Flor Drive HVG

Hyvä tuote

-

Erittäin hyvä tuote

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up