up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lezyne Lattiapumppu Micro Flor Drive HVG

plus
Lezyne

Lezyne Lattiapumppu Micro Flor Drive HVG

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lezyne Lattiapumppu Micro Flor Drive HVG

Lattiapumpun tehokkuus erittäin kompakti, käsipumpun koko. Kevyt CNC-työstetty alumiinirengas, männän-, pohja- ja T-kahva optimoitu suurikokoisille sovelluksille. Pitkä, monipuolinen letku parantaa pumppauksen mukavuutta. Ruostumaton teräsjalka kiinnittää pumpun käytön aikana. HVG-versiossa on integroitu painemittari (esitetty), saatavana myös HV-versiossa ilman mittaria (ei esitetty). ABS Flip Thread Chuck varustettu. Presta ja Schrader ovat yhteensopivia. Sisältää komposiittimatriisikehyksen.

Tekniset tiedot:

HVG: 300mm | 225g


Aiotko hankkia itsellesi suositun Lezyne Lattiapumppu Micro Flor Drive HVG:n? Kaikki Lezyne-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Lezyne Lattiapumppu Micro Flor Drive HVG jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman pyöräily varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Lezyne Lattiapumppu Micro Flor Drive HVG

Väri
Musta
Ilmapumput
Lattiapumput

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Loistava tuote sai sen muutamassa päivässä

-

Grest tuote sai sen muutamassa päivässä

Hyvä tuote

-

Erittäin hyvä tuote

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up