up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lezyne Lattiapumppu Special Edition 220 Psi 2.5 Inches Gauge Dual Valve Head

plus
Lezyne

Lezyne Lattiapumppu Special Edition 220 Psi 2.5 Inches Gauge Dual Valve Head

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lezyne Lattiapumppu Special Edition 220 Psi 2.5 Inches Gauge Dual Valve Head

Koneistettu alumiini pohja teräs barrelilta ja mäntä. 2,5 tuuman mittari. 220 psi max. Extra pitkä, korkea lujuus letku komposiitti matriisi kytkimet. Kestävä, maalattu kanssa lakattua puuta kahva. ABS2 varustettu. Saatavana Tall (134 cm / 4.4 ft. Täysin levitettynä),

Tekniset tiedot:

Paino: 1,7 kg / 3.75lbs

Max: 220psi | 15bar


Pidätkö Lezyne Lattiapumppu Special Edition 220 Psi 2.5 Inches Gauge Dual Valve Head tuotteesta? Käy pyöräily verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Huoltotuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki pyöräilytuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Huolto valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Lezyne Lattiapumppu Special Edition 220 Psi 2.5 Inches Gauge Dual Valve Head

Väri
Hopeinen
Ilmapumput
Lattiapumput

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up