up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lezyne Mini Pumppu Alloy Drive-S 90 Psi Presta / Shrader 166 Mm Long

plus
Lezyne

Lezyne Mini Pumppu Alloy Drive-S 90 Psi Presta / Shrader 166 Mm Long

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lezyne Mini Pumppu Alloy Drive-S 90 Psi Presta / Shrader 166 Mm Long

Kevyt, CNC-koneistettu alumiinirakenne. Tehokas ja kompakti päällekkäisiä kahva optimoitu suuren volyymin sovelluksiin. Varustettu ABS-Flex letku; Presta ja Shrader venttiili yhteensopiva. Sisältää komposiittiaine runko mount.

Tekniset tiedot:

Paino: 112g


Jos haluat tietää lisää Lezyne Mini Pumppu Alloy Drive-S 90 Psi Presta / Shrader 166 Mm Long:sta tai muista Lezyne-merkkisistä tuotteista Huolto kategoriassa bikeinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia pyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Pumput valikoimaamme, mistä voit valita pyöräilytuotteita Lezyne:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Lezyne Mini Pumppu Alloy Drive-S 90 Psi Presta / Shrader 166 Mm Long

Väri
Musta
Ilmapumput
Minipumput

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Hyvä työkalu

-

Erinomainen pumppu kaikin puolin, toimii hyvin pumpuilla helposti ja suutinjärjestelmä on erittäin toimiva

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up