up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lezyne Mini Pumppu Hv Drive-S 90 Psi Abs Flex Hose Presta / Shrader 166 Mm Long

Lezyne Mini Pumppu Hv Drive-S 90 Psi Abs Flex Hose Presta / Shrader 166 Mm Long

plus
Lezyne

Lezyne Mini Pumppu Hv Drive-S 90 Psi Abs Flex Hose Presta / Shrader 166 Mm Long

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lezyne Mini Pumppu Hv Drive-S 90 Psi Abs Flex Hose Presta / Shrader 166 Mm Long

Kompakti, kevyt käsipumppu tehokkaat päällekkäisiä komposiitti matriisin kahva. CNC alumiini tynnyriltä ja mäntä optimoitu korkeapainesovelluksiin. Varustettu ABS-Flex letku; Presta ja Shrader venttiili yhteensopiva. Sisältää kevyt komposiitti matriisin runko mount.

Tekniset tiedot:

Paino: 77g


Tilaa nyt oma Lezyne Mini Pumppu Hv Drive-S 90 Psi Abs Flex Hose Presta / Shrader 166 Mm Long:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Lezyne Mini Pumppu Hv Drive-S 90 Psi Abs Flex Hose Presta / Shrader 166 Mm Long:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Lezyne Mini Pumppu Hv Drive-S 90 Psi Abs Flex Hose Presta / Shrader 166 Mm Long:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 18.49 €. Suuresta Pumput tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Lezyne Mini Pumppu Hv Drive-S 90 Psi Abs Flex Hose Presta / Shrader 166 Mm Long

Väri
Musta
Ilmapumput
Minipumput

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Niin ja niin

-

Rakenne on niin ja niin. Hieman tärisee/helisee putkeen kiinnitettynä. Täyttötehoa ei ole vielä testattu.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up