up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Maurten

Maurten

Osastot

KAIKKI ( Maurten )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Maurten

Maailmassa, joka on täynnä kestävyysurheilua ja korkean suorituskyvyn urheilua, Maurten on noussut ruokavalion pioneereihin ja uudistanut tavan, jolla urheilijat ruokkivat kehoaan saavuttaakseen huipputehoa. Vuonna 2015 perustettu Maurten sai nopeasti tunnustusta innovatiivisista tuotteistaan, kuten Maurten geelien, Maurten juomaseosten, Maurten energiageelien, Maurten hydrogelien ja Maurten ravintotuotteiden. Nämä geelit on valmistettu käyttäen Maurtenin patentoitua hydrogel-teknologiaa, joka muuntaa yksinkertaisen hiilihydraattien ja veden seoksen hydrogeliksi vatsassa.
Maurten seisoo urheiluravinteiden edelläkävijänä, sen innovatiivisen hydrogel-teknologian ansiosta. Sitoutuen parantamaan urheilullista suorituskykyä tieteellisen tutkimuksen tuella, Maurten on tullut johtavaksi vaihtoehdoksi niin kilpaurheilijoille kuin harrastajille, mullistaen tavan, jolla me ruokkimme kehoamme parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Olipa kyse palautusjuomista, energia-tyynyistä tai lisäravinteista, Maurten jatkaa rajoja rikkovaa urheiluravinteiden kehitystä auttaakseen urheilijoita saavuttamaan parhaansa.

Maurten, huippusuorituskyvyn saavuttaminen leikkauslaadukkaan ravinnon kautta

Maurten geelit ovat pelinmuuttaja urheilijoille, jotka etsivät nopeaa ja jatkuvaa energiaa harjoituksiaan tai kilpailujaan varten. Tämä hydrogelikapseloi hiilihydraatit, mikä mahdollistaa hitaan ja tehokkaan energian vapautumisen ilman vatsakipuja, joka on yleistä perinteisissä energiageeleissä. Maurten juomaseos on kestävyysurheilijoiden perustarvike, joka auttaa pitämään heidät nesteytyneenä ja ylläpitämään energiatasoa. Kuten geelitkin, juomaseos hyödyntää hydrogel-teknologiaa varmistaakseen pehmeän ja tasaisesti hiilihydraatteja sisältävän seoksen aikana harjoittelua. Juomaseosta suunniteltaessa on otettu huomioon, että se on helppo vatsalle, tarjoten olennaista nesteytystä ja energiaa ilman sokerikatkoja ja laskuja, jotka ovat tyypillisiä perinteisille urheilujuomille. Maurten energiageelit on suunniteltu tarjoamaan tarkka määrä hiilihydraatteja, jotta harjoitukset voitaisiin tehokkaasti ruokkia. Hydrogel-teknologia varmistaa, että energian vapautuminen on tasainen ja välttää äkilliset energian laskut, jotka voivat estää urheilijan suorituskykyä. Urheilijat voivat luottaa Maurtenin energiageeleihin pitämään heidät voimissaan vaativimpien harjoitusten ja kilpailujen aikana. Maurten hydrogel-teknologia on tuotteidemme sydän. Tämä ainutlaatuinen innovaatio mahdollistaa kehon tehokkaan hiilihydraattien imeytymisen, minimoiden mahdollisuuden vatsavaivoihin ja maksimoiden energian hyödyntämisen. Maurtenn sitoutuminen ravinteiden huippulaatuisuuteen ulottuu geeleistä ja juomaseoksista paljon pidemmälle. He tarjoavat kattavan valikoiman Maurten ravintotuotteita suunniteltuja tukemaan urheilijoita kaikissa harjoittelun ja kilpailun vaiheissa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje