up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Mavic

Pyörät

Pyörät

Vanteet Ja Pinnat

Vanteet Ja Pinnat

Miesten kengät

Miesten kengät

Kypärät

Kypärät

Vaatteet

Vaatteet

Tekstiilitarvikkeet

Tekstiilitarvikkeet

Osastot

Elektroniikka

Huolto

Koulutus ja Kilpailu

Kypärät

Lasten Kengät

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Osien Varaosat

Polkupyörän Osat

Pyörät ja Renkaat

KAIKKI( Mavic )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Mavic

Mavic (Manufacture d´Articles Vélocipédiques Idoux et Chanel) on kuuluisa ranskalainen brändi, joka on ollut pyöräilyinnovaatioiden eturintamassa perustamisestaan lähtien vuonna 1889. Tuhdilla laadun ja suorituskyvyn sitoutumisella Mavic on tullut luotetuksi nimeksi pyöräilyteollisuudessa. Se tarjoaa kattavan tuotevalikoiman, joka vastaa niin ammattilaispyöräilijöiden kuin harrastajienkin tarpeisiin. Vuosisatojen aikana Mavic on jatkuvasti innovoinut ja määritellyt uudelleen pyöräilykokemuksen. Olipa kyseessä sitten pyörän renkaat, rimmit, kypärät, puhkurit tai kengät, Mavicin tuotteet heijastavat brändin etsimää täydellisyyttä, jonka ansiosta pyöräilijät voivat saavuttaa uusia korkeuksia suorituskyvyssä, mukavuudessa ja turvallisuudessa. Tutustu Mavicin pyöräilyvarusteisiin Bikeinn-verkkokaupassa.

Revolutionize your cycling experience with Mavic
Mavicin renkaat ovat todiste brändin insinööritoiminnasta ja sitoutumisesta raja-aitojen työntämiseen. Hienostuneesti valmistettuina ja käyttäen ajankohtaista teknologiaa, Mavicin renkaat tarjoavat vertaansa vailla olevan aerodynamiikan, kevyen rakenteen ja poikkeuksellisen kestävyyden. Olipa kyseessä sitten maantiepyöräily, maastopyöräily tai radan ajaminen, Mavicin renkaat on suunniteltu parantamaan nopeutta, käsiteltävyyttä ja koko ajokokemusta. Mavicin rimmit ovat täydellinen yhdistelmä voimaa, luotettavuutta ja suorituskykyä. Huolellisesti valmistettu laadukkaista materiaaleista, maanteiden kilpailuista maastoretkiin, Mavicin rimmit tarjoavat optimaalisen tasapainon painon ja vahvuuden välillä, tarjoten pyöräilijöille luottamusta rajojensa ylittämiseen.
Turvallisuus on tärkeää pyöräilyssä, ja Mavicin kypärät on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suojaa ilman, että kärsitään mukavuudesta tai tyylistä. Mavicin kypärät sisältävät edistyneitä teknologioita, kuten MIPS (Multi-directional Impact Protection System) ja laajat ilmanvaihtojärjestelmät, jotka pitävät ajajat viileinä ja suojattuina rankan ajelun aikana. Mavicin puhkurit on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista voimaa, kevyttä suorituskykyä ja tarkkaa renkaan säätöä. Valmistettu korkealujuutta teräksestä tai edistyneistä materiaaleista, kuten hiilikuidusta, Mavicin puhkurit takaavat täydellisen tasapainon jäykkyyden ja joustavuuden välillä, mikä lisää tehokkuutta voiman siirrossa ja lisää turvallisuutta pyöräillessä.
Mavicin kengät on valmistettu huolellisella huomioinnilla yksityiskohtiin tuodakseen mukavuutta ja kestävyyttä. Laajan malliston ansiosta, joka on suunniteltu eri pyöräilylajeille, Mavicin kengät sisältävät innovatiiviset suljemissysteemit, ergonomiset muodot ja hengittävät materiaalit, jotka parantavat polkimisen tehokkuutta ja vähentävät väsymystä. Olipa kyseessä sitten maantiepyöräily, maastopyöräily tai triathlon, Mavicin kengät tarjoavat täydellisen yhdistelmän suorituskykyä ja mukavuutta. Suunnitellut maksimoimaan voiman siirto ja minimoimaan paino, Mavicin pyöräilykengät sisältävät teknologioita, kuten hiilikuitu pohjia, mukautettavaa istuvuutta ja tarkkoja sulkemisjärjestelmiä. Paneutuen suorituskykyyn ja tehokkuuteen, Mavicin pyöräilykengät auttavat ajajia saavuttamaan täyden potentiaalinsa tien päällä. Mavic´s sitoutuminen pyöräilyyn ulottuu tuotteiden valmistamisen ulkopuolelle. Brändi on aktiivisesti mukana tukemassa ja edistämässä lajia vuosikymmeniä. Mavic haluaa edistää pyöräilyyhteisöä ja yrittää innostaa kaikilla tasoilla olevia ajajia.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje