up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Maxxis

Maxxis

Osastot

KAIKKI ( Maxxis )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Maxxis

Maxxis tuotemerkki on tunnettu tarkasta tekniikastaan, kehittyneistä renkaan rakenteista ja erikoisseoksen kumista. Nämä ominaisuudet tarjoavat äärimmäisen pidon, mukavuuden ja vakauden niin ammattilaisurheilijoille kuin tavallisillekin ajajille. Maxxis on sitoutunut tutkimaan ja kehittämään renkaita, jotka toimivat erinomaisesti erilaisissa olosuhteissa, maastossa tai kaupungissa, ja edustavat monipuolisuutta ja kestävyyttä. Maxxis on tullut luotetuksi vaihtoehdoksi niin tavallisille ajajille kuin ammattilaisillekin, jotka etsivät tasapainoa ekologisesti kestävien vaihtoehtojen ja huippusuorituskyvyn välillä. Tuotemerkillä on globaali suorituskyky ja laatu.

Maxxisin pyöräilyvaatteet ja renkaat

Maxxis-renkaat on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä, joka tarjoaa parhaan mahdollisen pidon, tarttumisen ja hallintatekijät eri ajotilanteisiin. Nämä renkaat tarjoavat hiljaisen ja rentouttavan ajon, vähentäen tien melua ja tärinää pehmeään ajoon. Maxxis mtb-renkaat on rakennettu kestämään maastoajon rasitukset, joissa on vahvistettuja sivuseiniä ja kestäviä seoksia, jotka kestävät reikiä, naarmuja ja iskuja. Maxxis-pyörärenkaat muodostuvat erityisteknologioista ja materiaaleista, jotka parantavat rengaspistokestävyyttä ja vähentävät puhkeamisriskiä, joka johtuu tien roskista tai maastovaaroista. Maxxis-vanteet on valmistettu käyttämällä ajanmukaisia materiaaleja ja valmistustekniikoita, jotka johtavat kevyisiin ja kestäviin vanteisiin, jotka loistavat erilaisissa tilanteissa. Maxxis-sisärenkaat sopivat erilaisiin rengaskokoihin, vanteiden halkaisijoihin ja venttiilityyppeihin, tarjoten yhteensopivuutta erilaisten pyörien ja suunnittelujen kanssa. Maxxis-hansikkaat usein sisältävät tarkasti sijoitetun täytteen ja geelipuskurin, joka pehmentää tärinät ja iskut, vähentäen käsien väsymystä epätasaisen maaston aikana. Maxxis-pyöräilyvaatteet sisältävät rakenteellisen UV-suojan, joka suojaa ajajia haitallisilta auringon säteiltä ulkoilma-ajon aikana. Siinä usein on heijastavia ominaisuuksia, jotka parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje