up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Megamo

Megamo

KAIKKI ( Megamo )

Noin Megamo

Megamo, johtaja ja edelläkävijä pyöräilymaailmassa, on ollut synonyymi innovaatioille, suorituskyvylle ja selkeälle ajokokemukselle alusta asti. Vahvan innostuksen voimin Megamo perustettiin vuonna 1987, jonka tarkoituksena oli luoda pyöriä, jotka voisivat kohottaa ajajien kokemuksia. Vuosien varrella Megamo on kasvanut maailmanlaajuiseksi brändiksi, joka tunnetaan sitoutumisestaan laatuun, käsityötaitoihin ja uusimpiin teknologioihin. Megamo on enemmän kuin vain brändi, se on sitoumus parantaa pyöräilykokemusta kaikentasoisille ajajille.
Vuosien aikana kertyneen innovaatioiden kokemuksen ja monipuolisen pyörävalikoiman avulla Megamo jatkaa edelleen uusien standardien asettamista pyöräilyteollisuudelle. Pyöräilyharrastajina Megamon luojat ymmärtävät ajon riemun ja heidän sitoutumisensa näkyy kaikissa Megamo-nimisiin pyöriin. Näitä pyöriä on suunniteltu vahvoilla rungoilla, ajantasaisilla jousitusjärjestelmillä ja herkäillä jarruilla, joten ne ovat täydellisiä kumppaneita kovien nousujen ja uskaliaiden laskujen suorittamiseen. Olipa kyseessä kilpailu tai leppoisa ajo, Megamo-pyörät tarjoavat loputtoman maantiepyöräilyn kokemuksen.

Anna polkupyöräilyharrastuksesi irti Megamolla

Megamon menestyksen ytimessä on sen erinomainen pyörävalikoima, joka on suunniteltu kaikille pyöräilyharrastajille. Megamo-pyörät on valmistettu tarkasti käyttäen laadukkaimpia materiaaleja ja insinööritaitoa, jotta tarjoaisivat vauhdikkaan ajon. Valloittaaksesi vaativat vuoristoreitit ja nopeuttaaksesi kaupunkiympäristössä, Megamo-pyörät tarjoavat vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ja luotettavuuden. Omaksiaksesi tulevaisuuden pyöräilyä, Megamo e-pyörät yhdistävät voiman ja kestävyyden sulavasti. Megamo e-pyörät tarjoavat täydellisen ratkaisun niille, jotka haluavat ympäristöystävällisen tavan liikkua ilman kompromisseja nopeudessa tai muodissa. Adrenaliinia täynnä oleville seikkailuille, Megamo maastopyörät on suunniteltu hallitsemaan vaikeimmatkin maastot. Tutkittavien polkujen ja soratien tutkiminen on helppoa Megamo sorapyörien kanssa. Nämä monikäyttöiset koneet yhdistävät maantiepyörien ketteryyden ja maastopyörien kestävyyden, joten ne tarjoavat pehmeän ja vauhdikkaan ajon minkä tahansa alustan päällä. Niille, jotka kaipaavat nopeutta ja tarkkuutta asvaltilla, Megamo maantiepyörät tarjoavat vertaansa vailla olevaa suorituskykyä. Aerodynaamisella suunnittelulla ja kevyellä rungolla nämä pyörät leikkaavat ilmaa vaivattomasti, jotta ajajat saavat parhaan mahdollisen nopeuden. Inspiroidakseen seuraavaa sukupolvea pyöräilijöiksi, Megamo lastenpyörät yhdistävät turvallisuuden, mukavuuden ja hauskuuden. Megamo lastenpyörät ovat täydellinen aloitus elinikäiseen rakkauteen pyöräilyyn.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje