up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Miesten Kengät pyöräily

Miesten Kengät pyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Miesten Kengät tuotteita henkilölle pyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bikeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Miesten Kengät

n merkit Miesten Kengät

Valitse paras pyöräilykenkien varustus

Pyöräilykengät

Pyöräily kengät lukkopolkimet lisäävät voimaa kaikkialle polkimen isku. Toiseksi pyöräilykengät antavat lujan vaiheen, joka antaa voiman siirtyä voimansiirtoon korkeammalla suorituskyvyllä kuin tavalliset kengät. Napsauttamalla polkimet pyöräilykengillä saat tehokkaamman, tukevamman ja luotettavamman kokonaisajelun. Voit ostaa pyöräilykenkiä Shimano , Specialized , Northwave , Mavic , Giro .

Yli kengät

Päällyskengät ovat edullisempi vaihtoehto liukastumista estävälle työjalkineelle. Päällyskengät ovat suojaavia kengänpäällisiä, jotka on yleensä rakennettu vedenkestävistä aineista ja jotka suojaavat kenkääsi ja jalkapohjaa. Päällyskengät sopivat tiukasti kaiken tyyppisiin kenkätyyleihin ja kokoihin. Ne estävät lian, mutan ja veden pääsyn kosketuksiin kenkien pohjan kanssa. Voit ostaa kenkiä Specializedilta, Northwave, Gore wear , Castelli , Alé .

Varaosat

Kenkien varaosia käytetään kenkien suorituskyvyn parantamiseen. Henkilö, jolla on varaosia, voi vaihtaa kenkiensä vialliset osat helposti. Varaosat antavat mahdollisuuden korjata kengät helposti ja missä tahansa. Varaosat tulevat myös sarjoina. Kenkien varaosiin kuuluu pohjalliset, kantapää ja varvaspatja, suojaavat puskurit ja ruuvisarjat jne. Voit ostaa varaosia Shimanolta, Specializedilta, Northwavelta, Mavicilta Ergon .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje