up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Naisten Kengät pyöräily

Naisten Kengät pyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Naisten Kengät tuotteita henkilölle pyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bikeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Naisten Kengät

n merkit Naisten Kengät

Mitkä kengät ja kengät ovat parempia pyöräilyyn?

Pyöräilykengät

Pyöräilykengät on valmistettu jäykemmistä pohjoista, mikä lisää tehoa ja tehokasta energiansiirtoa polkemisen aikana. Toisin kuin tavalliset kengät, pyöräilykengät on yhdistetty yhteensopivaan polkimeen pitämään jalkasi tukevasti polkemisen aikana. Joissakin pyöräilykengissä on 2 tai 3 reiän kiinnikkeet, joiden avulla voit polkea tehokkaammin jokaisella iskulla. Maantiepyöräilykengät ovat kevyet, sileät ulkopohjat ja tarjoavat hyvän ilmanvaihdon. Jos etsit suorituskykykenkiä, valitse jäykimmät pohjat ja kevyimmät kengät pyöräilyä varten.

Päällyskengät

Pyöräilykengät tekevät pyöräilystä talvisin ja kylmimpinä vuodenaikoina paljon miellyttävämmän ja mukavamman. Voit valita ohuista, kevyistä, vedenpitävistä paksuihin, lämpö ja lämpimiin kenkäsuojiin tarpeiden ja sääolosuhteiden mukaan. Pyöräilijät suojaavat jalkojaan sateelta, lumelta ja kylmältä tuulelta käyttämällä kenkiä. Maksimaalisen suojan ja lämmön tarjoamiseksi ulkokenkien ulkopinta on valmistettu joustavasta neopreenimateriaalista ja lisäksi vettä hylkivä kerros

Varaosat

Kenkien kiinnikkeet ovat ulkoinen kiinnitys kenkiin, mikä tarjoaa pidempää pitoa ja paremman otteen polkimesta. Pyöräilykengän pohjalliset ovat toinen loistava lisävaruste, jota sinun tulisi pitää mukanasi. Ne parantavat suorituskykyä ja vaimentavat iskuja. Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli , Ergon , Alé , Northwave , Giro ja Mavic ovat tunnetuimmat tuotemerkit, jotka suunnittelevat ja valmistavat korkealaatuisia pyöräilykenkiä, paksuussolkia, kiinnittimiä, varaosia ja lisävarusteita.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje