up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nalini Käsineet Bas Freesport

Nalini Käsineet Bas Freesport

plus
Nalini

Nalini Käsineet Bas Freesport

Tuotekuvaus Nalini Käsineet Bas Freesport

Kesäpyöräilykäsineet, jotka on suunniteltu yksinomaisella “Hand power grip” -tekniikalla, joka suojaa kumipaloilla kämmenen ympäri ja takaavat erinomaisen mukavuuden ja otteen kaikissa olosuhteissa. Käsineet on suunniteltu ompelematta, mikä voi vähentää tuotteen joustavuutta.

Tekniset ominaisuudet:

Anatomisesti istuva kämmen
Suojat kaikissa ohjaustangon kosketuspisteissä
Erityinen pitoalue
Saumaton kämmen
Hengittävä
Erittäin kevyt
Silmukka on helppo poistaa

Teknologian painopiste:

Rotu: Anatomisesti ja ergonomisesti leikatut vaatteet vaativille pyöräilijöille.bikeinn:stä, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Nalini Käsineet Bas Freesport tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Nalini:n tuotteita, kuten Käsineet Bas Freesport, kuten Miesten vaatteet kategoriasta pyöräily verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen pyöräily varusteisiin ja tsekkaa myös Nalini Käsineet Bas Freesport:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Nalini Käsineet Bas Freesport

Käsineet
Ilman sormia
Väri
Sininen
Ominaisuudet
Venyvä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maastopyöräily
Maantiepyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up