up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nalini Käsineet Red Thermo

Nalini Käsineet Red Thermo

plus
Nalini

Nalini Käsineet Red Thermo

Tuotekuvaus Nalini Käsineet Red Thermo

Lämpöpehmusteet ja vettä hylkivä kalvo.


Tekniset ominaisuudet:

Lämmin sisäpehmuste kalvolla
Kämmenvahvikkeet geelissä
Säädettävä ranneke
Liukumaton vettä hylkivä kämmenTutustu nyt kaikkiin Miesten vaatteet tuotteisiimme, jotka löydät bikeinn:sta, kuten Nalini Käsineet Red Thermo. Osta nyt Nalini Käsineet Red Thermo ja säästä paljon puhdasta rahaa Käsineet tuotteista. Lisäksi, Nalini-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että pyöräilyverkkokaupastamme voit löytää Nalini Käsineet Red Thermo:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? bikeinn:n Miesten vaatteet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Nalini Käsineet Red Thermo

Käsineet
L-koon talvikäsineet
Väri
Musta
Ominaisuudet
Vesitiivis
Lämpökerrasto
Tuulenpitävä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maantiepyöräily
Maastopyöräily
Gravel

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Nalini Käsineet Red Thermo

Arviointi

-

Juuri mitä etsin. Ne ovat melko kuumia, mutta niiden avulla voit säilyttää käden herkkyyden, jos ajat pyörällä. Ne veistävät täydellisesti ja niillä on hyvä viimeistely. Erittäin tyytyväinen ostokseen.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up