up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nalini Käsineet Red Thermo

Nalini Käsineet Red Thermo

plus
Nalini

Nalini Käsineet Red Thermo

Tuotekuvaus Nalini Käsineet Red Thermo

Lämpöpehmusteet ja vettä hylkivä kalvo.


Tekniset ominaisuudet:

Lämmin sisäpehmuste kalvolla
Kämmenvahvikkeet geelissä
Säädettävä ranneke
Liukumaton vettä hylkivä kämmenHaluaisitko hankkia itsellesi suositun Nalini Käsineet Red Thermo:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Käsineet kokoelmasta, pyöräily kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. bikeinn:stä löydät parhaat pyöräily tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Miesten vaatteet:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Nalini Käsineet Red Thermo

Käsineet
L-koon talvikäsineet
Väri
Musta
Ominaisuudet
Vesitiivis
Lämpökerrasto
Tuulenpitävä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maantiepyöräily
Maastopyöräily
Gravel

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Arviointi

-

Juuri mitä etsin. Ne ovat melko kuumia, mutta niiden avulla voit säilyttää käden herkkyyden, jos ajat pyörällä. Ne veistävät täydellisesti ja niillä on hyvä viimeistely. Erittäin tyytyväinen ostokseen.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up