up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Pitkät Käsineet Warm Weather

Oakley Pitkät Käsineet Warm Weather

plus
Oakley

Oakley Pitkät Käsineet Warm Weather

Tuotekuvaus Oakley Pitkät Käsineet Warm Weather

Hengittävä, kolminkertainen jäähdytysvaikutus Brrr ° -jäähdytyskangas käden takaosassa ja ylellinen Hydrolix-valmistus tekevät kevyistä lämpimistä säähanskoista huippuluokan vaativiin MTB-olosuhteisiin. Lycra®-sitova, joustava mansetti, Oakley-tuotemerkki ja nivelletty rakenne takaavat mukavuuden, kun taas peukalossa ja ensimmäisessä ja keskisormessa oleva silikonipainatus auttaa pitämään. Ax Quattro -kosketusnäytöllä yhteensopiva kämmen täydentää näitä käsineitä, jotka on suunniteltu tasapainottamaan suorituskykyä, suojaa, mukavuutta ja tyyliä.


Ominaisuudet:

Hydrolix
Kevyt
Hengittävä Brrr ° -materiaali jäähdytykseen takana
Ax Quattro -kosketusnäytöllä yhteensopiva kämmen
Silikonipainatus peukalossa, ensimmäisessä ja keskisormessa
Lycraa sitova ja joustava mansetti
Oakley Heritage värillinen joustava kalvosinta säätöä varten
Nivelletty istuvuus


Tekniset tiedot:

84% Brrrº-nailonia, 5% Nailonia, 11% Elastaania
Haluatko ostaa Oakley Pitkät Käsineet Warm Weather:n? Olet oikeassa paikassa! bikeinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Käsineet malleja. Tutustu nyt uusiin Miesten vaatteet tarjouksiimme bikeinn:ssa. Näitä Oakley-merkkisiä Käsineet tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Oakley Pitkät Käsineet Warm Weather

Käsineet
L-koon talvikäsineet
Väri
Sininen
Ominaisuudet
Touchscreen
Venyvä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maastopyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up