up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Pearl izumi Päällyskenkä AmFIB

Pearl izumi Päällyskenkä AmFIB

plus
Pearl izumi

Pearl Izumi Päällyskenkä AmFIB

Tuotekuvaus Pearl izumi Päällyskenkä AmFIB

Ota tämä kenkäpäällinen vastaan kylminä päivinä, kun et ota ei -vastausta. Tämä on erittäin lämpimä kenkäpäällisemme kolmikerroksisen AmFIB -softshell -kankaan ja 100 g Primaloft Gold -tekniikalla varustetun tikatun vuoren ansiosta. Lisäksi kestävä vettä hylkivä (DWR) viimeistely pitää jalat kuivina useimmissa olosuhteissa. Anatominen muotoilumme eliminoi niputuksen, joka voi tapahtua lähellä polkimen iskua, ja patentoitu kaksivaiheinen koukku ja silmukka sulkee ne helposti päälle ja pois ja ratkaisee yhden turhauttavimmista osista kengänsuojien käytössä.


Ominaisuudet:

AmFIB® Softshell tarjoaa erinomaisen suojan tuulelta ja vedeltä
100 g Primaloft Gold w/Crosscore -teknologiaeriste on valmistettu 35% kulutuksen jälkeen kierrätetystä polyesteristä ja sisältää Airgel -hiukkasia uskomattoman lämmön ja minimaalisen painon ansiosta
Patentoitu kaksivaiheinen koukku ja silmukka sulkeutuu sekä tyylikkäästi että helposti päälle ja pois
Anatomiset paneelit suorituskykyä varten
BioViz® -heijastavat elementit heikossa näkyvyydessä


Tekniset tiedot:

Kangas:
Päärunko: 37% polyuretaani, 33% polyesteri, 20% polyamidi, 10% CORDURA® Vuori: 100% polyamidi Valmistettu Vietnamissa
Pearl izumi Päällyskenkä AmFIB:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Päällyskengättuotteita Miesten kengät kategoriastamme omasta pyöräily verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Pearl izumi-tuotteita bikeinn:ssa, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Pearl izumi on sitoutunut kehittämään ja parantamaan pyöräilykokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Pearl izumi Päällyskenkä AmFIB

Väri
Musta
Ominaisuudet
Heijastavat yksityiskohdat
Vesitiivis
Lämpökerrasto
Tuulenpitävä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Erittäin hyvä laatu rakasti sitä

-

erittäin hyvä laatu rakastin sitä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up