up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Pearl izumi Päällyskenkä AmFIB

Pearl izumi Päällyskenkä AmFIB

plus
Pearl izumi

Pearl Izumi Päällyskenkä AmFIB

Tuotekuvaus Pearl izumi Päällyskenkä AmFIB

Ota tämä kenkäpäällinen vastaan kylminä päivinä, kun et ota ei -vastausta. Tämä on erittäin lämpimä kenkäpäällisemme kolmikerroksisen AmFIB -softshell -kankaan ja 100 g Primaloft Gold -tekniikalla varustetun tikatun vuoren ansiosta. Lisäksi kestävä vettä hylkivä (DWR) viimeistely pitää jalat kuivina useimmissa olosuhteissa. Anatominen muotoilumme eliminoi niputuksen, joka voi tapahtua lähellä polkimen iskua, ja patentoitu kaksivaiheinen koukku ja silmukka sulkee ne helposti päälle ja pois ja ratkaisee yhden turhauttavimmista osista kengänsuojien käytössä.


Ominaisuudet:

AmFIB® Softshell tarjoaa erinomaisen suojan tuulelta ja vedeltä
100 g Primaloft Gold w/Crosscore -teknologiaeriste on valmistettu 35% kulutuksen jälkeen kierrätetystä polyesteristä ja sisältää Airgel -hiukkasia uskomattoman lämmön ja minimaalisen painon ansiosta
Patentoitu kaksivaiheinen koukku ja silmukka sulkeutuu sekä tyylikkäästi että helposti päälle ja pois
Anatomiset paneelit suorituskykyä varten
BioViz® -heijastavat elementit heikossa näkyvyydessä


Tekniset tiedot:

Kangas:
Päärunko: 37% polyuretaani, 33% polyesteri, 20% polyamidi, 10% CORDURA® Vuori: 100% polyamidi Valmistettu Vietnamissa
Aiotko hankkia itsellesi suositun Pearl izumi Päällyskenkä AmFIB:n? Kaikki Pearl izumi-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Pearl izumi Päällyskenkä AmFIB jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman pyöräily varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Pearl izumi Päällyskenkä AmFIB

Väri
Musta
Ominaisuudet
Heijastavat yksityiskohdat
Vesitiivis
Lämpökerrasto
Tuulenpitävä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Erittäin hyvä laatu rakasti sitä

-

erittäin hyvä laatu rakastin sitä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up