up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Pirelli Rengas Cycl-e DT 700

Pirelli Rengas Cycl-e DT 700

plus
Pirelli

Pirelli Rengas Cycl-e DT 700

Tuotekuvaus Pirelli Rengas Cycl-e DT 700

KEHITETTY E-PYÖRÄLLE:
Downtown ja Downtown Sport ovat renkaat, jotka on kehitetty kaupunki- ja työmatkakäyttöön, joissa vierityksen tehokkuus, luotettavuus ja maksimaalinen pito missä tahansa pinnassa ja sääolosuhteissa ovat välttämättömiä.
Tekniset tiedot:
Koko: 37 622
Paino: 780 x g
Versio: jäykkä helmi, heijastava


Jos etsit Pirelli Rengas Cycl-e DT 700:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. bikeinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia pyöräilytuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Renkaatvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Pirelli Rengas Cycl-e DT 700

Väri
Musta
Suositeltava käyttötarkoitus
Kaupunkipyöräily
Renkaan tyyppi
Clincher
Jäykkä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up