up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Pissei Päällyskenkä Ciclone

Pissei Päällyskenkä Ciclone

Pissei Päällyskenkä Ciclone

plus
Pissei

Pissei Päällyskenkä Ciclone

Tuotekuvaus Pissei Päällyskenkä Ciclone

Ciclone -kengänpäällinen on tuulenpitävä lämpöratkaisu, joka suojaa jalkojasi. Vahvistettu pohjamateriaali vähentää kulumista.


Ominaisuudet:

Silikonipinnoitettu kämmenpainatus lujempaan ohjaustangon otteeseen
Stopshell -kalvo
bikeinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia pyöräily tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Pissei Päällyskenkä Ciclone? Olet onnekas, sillä bikeinn:ssä, Miesten kengät katalogissa ja Päällyskengät kategoriassa, tarjoamme muita pyöräily tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Pissei Päällyskenkä Ciclone

Väri
Musta
Ominaisuudet
Tuulenpitävä
Lämpökerrasto

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Nauhaa tossut

-

Erinomainen tuote, kevyt, käytännöllinen ja hyödyllinen sen kuljettamiseen tien päällä.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up