up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Pissei Pitkät Käsineet Epik

Pissei Pitkät Käsineet Epik

plus
Pissei

Pissei Pitkät Käsineet Epik

Tuotekuvaus Pissei Pitkät Käsineet Epik

Ominaisuudet:

Ihanteellinen mtb, sora tai bmx
Silikonikahva kämmenessä takaa maksimaalisen ratsastusherkkyyden
Hyperextend -kangas
X Core suojalevyt takana
Repiä estävä kangas
Oletko kiinnostunut Pissei:n Pitkät Käsineet Epik:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla bikeinn:n valikoimassa, omassa pyöräily verkkokaupassasi. Meiltä bikeinn:lta löydät suuren valikoiman Pissei-merkkisiä pyöräily varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Pissei Pitkät Käsineet Epik vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt bikeinn:n laajaan valikoimaan pyöräily varusteita.

Ominaisuudet Pissei Pitkät Käsineet Epik

Käsineet
L-koon talvikäsineet
Väri
Oranssi
Ominaisuudet
Venyvä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Gravel
Maastopyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up