up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Polkupyörätyypit

Polkupyörän polkimet ovat polkupyörän osia, joita pyöräilijä ajaa jalallaan ajoneuvon liikuttamiseksi. Se toteuttaa pyöräilijöiden jalan tai kengän ja kammen välisen yhteyden, jonka avulla jalka voi vaihtaa alakiinnikkeen akselia ja ajaa polkupyörän pyöriä. Voit ostaa polkupyörät Shimano , Garmin , Crankbrothers , XLC .

Maastopyörän polkimet

Maastopyöräpedaaleja käytetään maastopyöräilyyn. Maastopyörän polkimet korostavat kiinnittimiä, joissa on 2 reikäinen asettelu, ja ne on upotettu pohjaan, mikä tarjoaa mukavamman ajon. Ruuvit asennetaan kahden reiän läpi säätämällä nippu kahteen uraan tai uraan yhteensopivan kengän pohjassa. Nämä polkimet soveltuvat erinomaisesti kiertueelle tai jopa soralle. Nämä polkimet mahdollistavat riittävän pidon ja hallinnan yhdistelmän, samalla kun ne ovat mukavimpia nousta päälle ja pois kaikenlaisten hankkeiden aikana.

Maantiepyörän polkimet

Maantiepyörän polkimet ovat ne, jotka sinulla oli ensimmäisellä pyörälläsi. Ne antavat tasaisen pinnan jalkojesi vahvistamiseksi molemmin puolin, ja ne voivat toimia vain minkä tahansa tyyppisten kenkien kanssa. Maantiepyörän pedaaleja ei ole tarkoitettu käytettäväksi leikkaamattomien kenkien kanssa. He käyttävät kevyitä metalleja, sinetöityjä portteja kosteuden, lian ja kaiken muun harhautuvan roskan estämiseksi. Maantiepyörän pedaaleissa on vaihdettavat nastat ulkopinnalla, mikä parantaa pitoa hankalissa olosuhteissa.


clouse menu Sulje