up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Pyörät ja Renkaat

Renkaat - Renkaan tyyppi: Sisäkumiton

()
load

Kuinka korjata pyörän rengas

Tässä tässä oppaassa keskustelemme pyörän renkaan kiinnittämisen yksinkertaisista vaiheista. Katso:

Ota pyörä irti pyörältä
Tasaisen pyörän renkaan korjaamiseksi tarvitset pystysuoran pyörätelineen nostamaan pyörää, jotta voit työskennellä helposti. Tai voit myös laittaa pyörän sivuun, jossa ohjaustanko ja satula ovat lattialla.

Löysää muttereita jakoavaimella
Löysää pyöränakselin mutterit yksinään jakoavaimella tai räikällä. Jos mutterit ovat liian tiukkoja löysäämiseen, voit käyttää silikonisuihketta tai öljyä. Useimmissa nykyaikaisissa pyörämalleissa on yksinkertaiset ja nopeasti irrotettavat pyörän salvat.

Irrota jarrut
Jos jarrut estävät pyörää, sinun on ensin irrotettava ne. On olemassa erityyppisiä jarrumekanismeja, joissa on erilaisia vapautuksia, mutta usein voit löytää pikalukituksen joko käsijarruvivusta tai jarrusatuloista.

Pyörän irrottaminen
Sinun tarvitsee vain vapauttaa jarrut ja vetää sitten pyörä pois. Specialized , Schwalbe , Vittoria , Continental ja Mavic tarjoavat kaikki työkalut ja pyydykset pyörärenkaiden kiinnittämiseen.

Poista putki
Seuraavaksi sinun on tyhjennettävä putki ja poistettava se painamalla renkaan reunoja. Voit myös käyttää renkaan vipua, jotta pääset helposti sisäputkeen. Täällä sinun on tarkastettava koko pyörä, pyörän rengas ja putki repeämien tai puhkeamisten varalta.

Patch tai vaihda uuteen putkeen
Pistosta riippuen sinun on joko kiinnitettävä pyörän rengas laastarilla tai vaihdettava uuteen.

Asenna pyörä uudelleen
Kun olet valmis, asenna pyörä uudelleen kunnolla ja tarkista pyörittämällä polkimet varmistaaksesi, että se on oikein kiinnitetty.pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje