up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Q36.5 Käsineet Summer

Q36.5 Käsineet Summer

plus
Q36.5

Q36.5 Käsineet Summer

Tuotekuvaus Q36.5 Käsineet Summer

Riistetty ja äärimmäisen äärettömän moderni Grand Tourin kesäkäsine. 13,3 g käsin. Kevyet ja erittäin hengittävät, kuten koko kokoelma, nämä käsineet on suunniteltu pienellä pehmusteella kämmenalueella (hermosuojan), synteettisten nahkaisten mikroperforoitujen mittien ja japanilaisten synteettisten mokkojen yksityiskohdista. Yläosat käyttävät bakteereita staattista polyamidia / hiilikuitua, jota ratsastaja huomaa, antaa erityisen rajua ja tuoreen kosketuksen vaativille ratsastuksille. Myös peukalolla ja etusormella on pieni mikro fleece-pyyhe.

Käsine on leikattu "pre-muotoisella" kuvioinnilla, mikä merkitsee sitä, että vaikka se ei olekaan, se kippaa eteenpäin ranteen ja peukalon etusormen alueilla, mikä jäljittelee käden ratsastusta, tasaisimmille kädet liikkeille, kun kulunut ratsastus. Sama tuskin huomaa, että olet yllään, tuntuu Q36.5 Ultralight sukka.

Tekniset tiedot:

materiaalit:

Ylä: 60% polyamidia, 38% elastaania, 2% hiilikuitua (PAC).

Palm: 65% polyamidia, 35% polyuretaania

Paino: 26,5 g paria kohden


bikeinn:ssa näytämme sinulle kaikki Q36.5:n Käsineet Summer:n ominaisuudet. pyöräilyverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Q36.5 Käsineet Summer tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Q36.5 Käsineet Summer ja voit hyödyntää muita pyöräilyvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Q36.5 Käsineet Summer

Käsineet
Ilman sormia
Väri
Musta
Ominaisuudet
Venyvä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maantiepyöräily
Maastopyöräily
Gravel

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Erinomainen

-

Erinomainen hansikaspari. Istuvuus on täydellinen ja se todella vaimentaa ohjaustangon iskuja.

Q36.5 kesähanskat

-

Erinomainen laatu, hengittävä ja mukava

Loistava hanska!

-

Tämä käsine on minun toissijainen ostaa se, koska käyttää sitä erittäin mukava ja tuntuu todella hyvältä.

Erinomaiset hanskat

-

Vastaa kuvattuja mittoja

Hanskat

-

Hyvä. Erittäin mukava, rakastan sitä

Mahtava käsinepari

-

Todella rakastan tätä käsineparia, on toinen parini, koska haluan kiertää tavaraa. On erittäin mukava ja myös siinä ei ole hikistä hajua toisin kuin muut valmistajat. Investoinnin arvoinen.

Hyvä laatu!!

-

Odotettu laatu, hyvä ilmanvaihto ja todella mukava

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up