up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Q36.5 Korkki Summer L1 Rose 3D

Q36.5 Korkki Summer L1 Rose 3D

Q36.5 Korkki Summer L1 Rose 3D

plus
Q36.5

Q36.5 Korkki Summer L1 Rose 3D

Tuotekuvaus Q36.5 Korkki Summer L1 Rose 3D

Urheilullinen klassikko. Perinteistä puuvillaa pyörivää korkkia on herkästi parannettu Q36.5 käyttämällä luonnollista satiini kutoa puuvillaa ja lisäämällä kaksi polyesteriä inserttien kautta sivuilla keskuspaneelin, jotka antavat lähempänä sovitusta korkki sekä tarjoaa ilmanvaihtoa. Polyamidi hiki bändi tarjoaa nolla ärsytysliitännän ihon kanssa ja tehokkaasti puree hikoilua.

Tekniset tiedot:

97% puuvillaa

3% elastaania

Paino: 29,5 g


Q36.5 Korkki Summer L1 Rose 3D:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa pyöräily kaupassa, saat Q36.5 Korkki Summer L1 Rose 3D:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 12.99 €. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Q36.5 Korkki Summer L1 Rose 3D

Väri
Valkoinen
Tuotetyyppi
Lippalakit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Valmistettu italiassa.

-

Korkki kuumaan ilmastoon mikrorei'ityksellä. Hyvä yksityiskohta unisex-kukkakoriste. Hengittävä kevyt kangas. Antaa hyvän ulkonäön ainutlaatuiselle muotoilulle. Riittävän kevyt käytettäväksi kypärän alla täydessä auringossa. Ensimmäinen tämän merkin vaatteeni.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up