up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Racer Käsineet H2O

Racer Käsineet H2O

plus
Racer

Racer Käsineet H2O

Tuotekuvaus Racer Käsineet H2O

H2O on keskipitkä softshell-käsine, jossa on vedenpitävä Polymax®-kalvo. Se tarjoaa erittäin korkean tason lämpöä ja takaa samalla poikkeuksellisen mukavuuden. Siinä on Fiberfil®-eristys käden yläosassa ja Bemberg®-fleecevuori. Vetoketju hihansussa helpottaa pukemista, kun taas kämmenessä on liukastumista estävät nauhat ja suuri mikrokuitusieni peukalossa. Sen etusormet ovat yhteensopivia useimpien älypuhelimien kanssa.


Tekniset tiedot:

Ulkokangas: Softshell
Kämmen: Clarino
Suojaus: Iskunvaimennustyynyt


Jos etsit Racer Käsineet H2O:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. bikeinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia pyöräilytuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Käsineetvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Racer Käsineet H2O

Käsineet
L-koon talvikäsineet
Väri
Musta
Ominaisuudet
Venyvä
Tuulenpitävä
Touchscreen
Suositeltava Käyttötarkoitus
Gravel
Maantiepyöräily
Maastopyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up