up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Radvik Käsineet Langhren

Radvik Käsineet Langhren

Radvik Käsineet Langhren

plus
Radvik

Radvik Käsineet Langhren

Tuotekuvaus Radvik Käsineet Langhren

Materiaalin koostumus: 50 % nailonia, 30 % polyuretaania, 15 %.

Polyesteriä, 5% elastaania.

Tekniset tiedot:

- Anti-Shock geelityynyt.

- Rystysten suojaus


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Radvik Käsineet Langhren:n! bikeinn:ssa kaikilla Miesten vaatteet tuotteillamme on täysi Radvik:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi pyöräilyverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista pyöräilyyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Radvik Käsineet Langhren kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Radvik Käsineet Langhren

Käsineet
L-koon talvikäsineet
Väri
Monivärinen
Ominaisuudet
Venyvä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maastopyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up