up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Radvik Lyhyet Käsineet Hilder

Radvik Lyhyet Käsineet Hilder

Radvik Lyhyet Käsineet Hilder

plus
Radvik

Radvik Lyhyet Käsineet Hilder

Tuotekuvaus Radvik Lyhyet Käsineet Hilder

Materiaalin koostumus: 60% nailonia.

30 % polyuretaania.

10 %.

Elastaania.

Tekniset tiedot:

- Ilmanvaihto.

- Ilmatie.

- Heijastava.

- Anti-Shock geelityynyt


Jos haluat tietää lisää Radvik Lyhyet Käsineet Hilder:sta tai muista Radvik-merkkisistä tuotteista Miesten vaatteet kategoriassa bikeinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia pyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Käsineet valikoimaamme, mistä voit valita pyöräilytuotteita Radvik:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Radvik Lyhyet Käsineet Hilder

Käsineet
Ilman sormia
Väri
Musta
Ominaisuudet
Venyvä
Heijastavat yksityiskohdat
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maantiepyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up