up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Radvik Lyhyet Käsineet Runde

Radvik Lyhyet Käsineet Runde

Radvik Lyhyet Käsineet Runde

plus
Radvik

Radvik Lyhyet Käsineet Runde

Tuotekuvaus Radvik Lyhyet Käsineet Runde

Materiaalin koostumus: 35% polyesteriä.

30 % polyuretaania.

25% Nylonia.

10% elastaania.

Tekniset tiedot:

- Ilmanvaihto.

- Ilmatie.

- Anti-Shock geelityynyt


Radvik Lyhyet Käsineet Rundea on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Radvik:n tuotteita, kuten Lyhyet Käsineet Runde, löydät ne omasta pyöräily verkkokaupastasi bikeinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. bikeinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä pyöräily varusteita Radvik:lta.

Ominaisuudet Radvik Lyhyet Käsineet Runde

Käsineet
Ilman sormia
Väri
Monivärinen
Ominaisuudet
Venyvä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maantiepyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up