up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Radvik Lyhyet Käsineet Stikke

Radvik Lyhyet Käsineet Stikke

Radvik Lyhyet Käsineet Stikke

plus
Radvik

Radvik Lyhyet Käsineet Stikke

Tuotekuvaus Radvik Lyhyet Käsineet Stikke

Materiaalin koostumus: 60% nailonia.

30 % polyuretaania.

10% elastaania.

Tekniset tiedot:

- Ilmanvaihto.

- Ilmatie.

- Eva Pads


Radvik Lyhyet Käsineet Stikke:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Käsineettuotteita Miesten vaatteet kategoriastamme omasta pyöräily verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Radvik-tuotteita bikeinn:ssa, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Radvik on sitoutunut kehittämään ja parantamaan pyöräilykokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Radvik Lyhyet Käsineet Stikke

Käsineet
Ilman sormia
Väri
Musta
Ominaisuudet
Venyvä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maantiepyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up