up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

rh+ Hihaton T-paita Elite Evo

rh+ Hihaton T-paita Elite Evo

rh+ Hihaton T-paita Elite Evo

rh+ Hihaton T-paita Elite Evo

plus
rh+

rh+ Hihaton T-paita Elite Evo

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus rh+ Hihaton T-paita Elite Evo

Ominaisuudet:

Ajoasento muotoiltu SLIM Fit -rakenne
3 takataskut
Takana vetoketjullinen minitasku arvoihin


Tekniset tiedot:

Paino: 135 gr
Biomorfinen mikrotuore, mukautuva joustava kangas (89% pl, 11% ea) valkoiselle (91% pa, 9% ea) mustalle
Mikroverkkokangas olkapäässä (88% pl, 12% ea) lisää hengittävyyttä ja mukavuutta


Teknologia:

Erittäin tyylikäs toppi, joka on valmistettu samasta eliittipaidasta, biomorfisesta mikrotuoreesta, mukautuvasta joustavasta kankaasta: se säilyttää samat paidan pyöräilyominaisuudet, alkaen lastin takataskusta, ja hihaton rakenteensa ansiosta se sopii täydellisesti pitempiin kesämatkoihin. vasemman olkapään etukangas, joka on valmistettu painetusta mikroverkkokankaasta, on tyyliä ja tekee eron. kevyt, todella nopeasti kuivuva ja hengittävä, se sopii täydellisesti vartaloa parantavaan naisten siluettiin.
Tervetuloa rh+ Hihaton T-paita Elite Evo erikoistarjoukseemme. bikeinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia pyöräilyvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa pyöräilytuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten T-paidat.

Ominaisuudet rh+ Hihaton T-paita Elite Evo

Hihatyypit
Hihaton
Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up