up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

rh+ Hihaton T-paita Logo

rh+ Hihaton T-paita Logo

rh+ Hihaton T-paita Logo

rh+ Hihaton T-paita Logo

plus
rh+

rh+ Hihaton T-paita Logo

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus rh+ Hihaton T-paita Logo

Ominaisuudet:

Ajoasento muotoiltu SLIM Fit -rakenne
3 takataskua
Takana vetoketjullinen minitasku arvoihin
Pehmeä reuna helma pehmeää joustavaa kangasta
Heijastava käyttö takana parantaa näkyvyyttä
Irrotettavat ennalta muotoillut kupit sisäisille rintaliiveille
Tuplakiinnikkeet pehmeää kangasta


Tekniset tiedot:

Paino: 85 g
Morphic Ultra Light Mesh 4Way Stretch -kangas (92% PL, 8% EA)
Morfinen erittäin kevyt 4-suuntainen joustava kangas sivuille mukavuuden ja hengittävyyden lisäämiseksi (80% pl, 20% ea)


Teknologia:

Täydellinen toppi, jolle etsit teknistä tuotetta kuumimpiin päiviin. hengittävä morfisen erittäin kevyen mesh 4-suuntaisen joustavan kankaan ansiosta, jota käytetään edessä ja takana, kun taas sivut ja hartiat, jotka on valmistettu morfisesta ultrakevyestä 4-suuntaisesta joustavasta kankaasta, takaavat oikean joustavuuden täydelliseen istuvuuteen aina ja kaikissa olosuhteissa. Sisäiset rintaliivit, joissa on irrotettavat, muotoillut kupit, antavat oikean tuen lisämukavuuteen eivätkä vaadi urheilurintaliivejä.rh+ Hihaton T-paita Logo:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, pyöräily verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin rh+ Hihaton T-paita Logo. T-paidat tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet rh+ Hihaton T-paita Logo

Hihatyypit
Hihaton
Väri
Sininen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up