up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

rh+ Hihaton T-paita Logo

rh+ Hihaton T-paita Logo

rh+ Hihaton T-paita Logo

rh+ Hihaton T-paita Logo

plus
rh+

rh+ Hihaton T-paita Logo

Tuotekuvaus rh+ Hihaton T-paita Logo

Ominaisuudet:

Ajoasento muotoiltu SLIM Fit -rakenne
3 takataskua
Takana vetoketjullinen minitasku arvoihin
Pehmeä reuna helma pehmeää joustavaa kangasta
Heijastava käyttö takana parantaa näkyvyyttä
Irrotettavat ennalta muotoillut kupit sisäisille rintaliiveille
Tuplakiinnikkeet pehmeää kangasta


Tekniset tiedot:

Paino: 85 g
Morphic Ultra Light Mesh 4Way Stretch -kangas (92% PL, 8% EA)
Morfinen erittäin kevyt 4-suuntainen joustava kangas sivuille mukavuuden ja hengittävyyden lisäämiseksi (80% pl, 20% ea)


Teknologia:

Täydellinen toppi, jolle etsit teknistä tuotetta kuumimpiin päiviin. hengittävä morfisen erittäin kevyen mesh 4-suuntaisen joustavan kankaan ansiosta, jota käytetään edessä ja takana, kun taas sivut ja hartiat, jotka on valmistettu morfisesta ultrakevyestä 4-suuntaisesta joustavasta kankaasta, takaavat oikean joustavuuden täydelliseen istuvuuteen aina ja kaikissa olosuhteissa. Sisäiset rintaliivit, joissa on irrotettavat, muotoillut kupit, antavat oikean tuen lisämukavuuteen eivätkä vaadi urheilurintaliivejä.Tilaa nyt oma rh+ Hihaton T-paita Logo:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita rh+ Hihaton T-paita Logo:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä rh+ Hihaton T-paita Logo:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 38.99 €. Suuresta T-paidat tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet rh+ Hihaton T-paita Logo

Hihatyypit
Hihaton
Väri
Valkoinen
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up