up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

rh+ Hihaton T-paita MTB

rh+ Hihaton T-paita MTB

rh+ Hihaton T-paita MTB

rh+ Hihaton T-paita MTB

plus
rh+

rh+ Hihaton T-paita MTB

Tuotekuvaus rh+ Hihaton T-paita MTB

Ominaisuudet:

Mukava istuvuus
Takana vetoketjullinen minitasku arvoihin
Heijastava käyttö takana parantaa näkyvyyttä


Tekniset tiedot:

Paino: 69 gr
Biomorfinen, kuivaan ihoon sopeutuva joustava, kierrätetty kangas (52% pl kierrätettyä / 38% polyesteriä / 10% elastaania)
Biomorfinen erittäin kevyt mesh mukautuva joustava kangas selälle (88% pl, 12% ea)


Teknologia:

Erittäin monikäyttöinen yläosa, täydellinen maastopyörälle tai mihin tahansa muuhun kesäaktiviteettiin. Valmistettu uudella eko biomorfisella kuivan ihon mukautuvalla joustolla etupuolella, erittäin hengittävä ja nopeasti kuivuva. takapuoli on valmistettu biomorfisesta ultrakevyestä mesh-mukautuvasta joustavuudesta, erittäin kevyistä kankaista, jotka takaavat parhaan lämpösäätelyn myös voimakkailla ponnisteluilla. tässä yläosassa on vetoketjullinen tasku vasemmalla puolella.Jos haluat ostaa rh+:n parhaita Naisten vaatteettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! bikeinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten rh+:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista pyöräilytuotteistamme, kuten rh+ Hihaton T-paita MTB. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota rh+ Hihaton T-paita MTB kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet rh+ Hihaton T-paita MTB

Hihatyypit
Hihaton
Väri
Sininen
Pinkki

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up