up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

rh+ Hihaton T-paita MTB

rh+ Hihaton T-paita MTB

rh+ Hihaton T-paita MTB

rh+ Hihaton T-paita MTB

plus
rh+

rh+ Hihaton T-paita MTB

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus rh+ Hihaton T-paita MTB

Ominaisuudet:

Mukava istuvuus
Takana vetoketjullinen minitasku arvoihin
Heijastava käyttö takana parantaa näkyvyyttä


Tekniset tiedot:

Paino: 69 gr
Biomorfinen, kuivaan ihoon sopeutuva joustava, kierrätetty kangas (52% pl kierrätettyä / 38% polyesteriä / 10% elastaania)
Biomorfinen erittäin kevyt mesh mukautuva joustava kangas selälle (88% pl, 12% ea)


Teknologia:

Erittäin monikäyttöinen yläosa, täydellinen maastopyörälle tai mihin tahansa muuhun kesäaktiviteettiin. Valmistettu uudella eko biomorfisella kuivan ihon mukautuvalla joustolla etupuolella, erittäin hengittävä ja nopeasti kuivuva. takapuoli on valmistettu biomorfisesta ultrakevyestä mesh-mukautuvasta joustavuudesta, erittäin kevyistä kankaista, jotka takaavat parhaan lämpösäätelyn myös voimakkailla ponnisteluilla. tässä yläosassa on vetoketjullinen tasku vasemmalla puolella.Osta nyt rh+ Hihaton T-paita MTB niinkin edulliseen hintaan kuin 22.99 €. rh+:n valmistama Hihaton T-paita MTB:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. bikeinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille pyöräilytuotteille. Tarkastele kaikkia Naisten vaatteet-osastomme T-paidat:a.

Ominaisuudet rh+ Hihaton T-paita MTB

Hihatyypit
Hihaton
Väri
Punainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up