up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

rh+ Lyhythihainen T-paita E-Bike

rh+ Lyhythihainen T-paita E-Bike

rh+ Lyhythihainen T-paita E-Bike

rh+ Lyhythihainen T-paita E-Bike

plus
rh+

rh+ Lyhythihainen T-paita E-Bike

Tuotekuvaus rh+ Lyhythihainen T-paita E-Bike

Ominaisuudet:

Mukava istuvuus
Takana vetoketjullinen minitasku arvoihin
Oikean sivutaskun verkko heijastava
Edessä alareuna helmassa ja hihoissa sisempi kalvosinnapin liimanauha
Logo korkea reliefi vasemmassa hihassa


Tekniset tiedot:

Paino: 119 gr
Biomorphic Micro Fresh Adaptive Stretch -kangas (88% PL, 12% EA)
Biomorphic Dry Tech Adaptive Stretch -kangas selälle (88% PL, 12% EA)


Teknologia:

Kohokohdat:
Klassisen pyöräilypaikan lisäksi sen v-muotoinen muotoilu, toimiva ja tyylikäs yksityiskohta. kevyt ja hengittävä uuden biomorfisen mikrotuoreen sopeutuvan joustavan kankaan ansiosta, joka on asetettu eteen ja olkapäille, kun taas sivut ja takaosa on valmistettu biomorfisella kuivalla tekniikalla mukautuvalla joustavalla kankaalla, erittäin nopeasti kuivuva parhaan lämpösäädön saavuttamiseksi. Hengittävyyden lisäämiseksi olemme asettaneet uuden biomorfisen mikrotuoreen laserkankaan hihojen alle. kaksi taskua oikealla puolella: yksi sith-verkko ja toinen vetoketju.rh+ Lyhythihainen T-paita E-Bike:een kuuluu rh+:n takaama valmistajan takuu. rh+:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme pyöräilytuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. bikeinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Naisten vaatteet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. T-paidattuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet rh+ Lyhythihainen T-paita E-Bike

Hihatyypit
Lyhythihainen
Väri
Harmaa
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up