up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

rh+ Shortsit Elite

rh+ Shortsit Elite

rh+ Shortsit Elite

rh+ Shortsit Elite

plus
rh+

rh+ Shortsit Elite

Tuotekuvaus rh+ Shortsit Elite

Ominaisuudet:

Anatomiset vyötärönauhat pehmeää joustavaa kangasta, edessä ristikkäiset pitoa ja istuvuutta lisäävät
Elastinen hihna Grip Fit Xlight, jossa on piipainatus liukastumattomalla pohjalla
Heijastava levitys vasemmalla puolella parantaa näkyvyyttä
Työnnä rakentamista
Elastic Interface Summus Woman -tyyny


Tekniset tiedot:

Paino: 130 gr
Biomorfinen mikrotuore, mukautuva joustava kangas (91% pa, 9% ea)


Teknologia:

Erittäin tekninen lyhyt, kehitetty suorituskykyyn, mutta menettämättä oikeaa naisellista kosketusta. uudella biomorfisella mikrotuoreella mukautuvalla joustavalla kankaalla on erinomaiset joustavat ominaisuudet, jotta varmistetaan aina paras istuvuus ja oikea lihasten puristus: se tarkoittaa tukea ja mukavuutta ponnistelun aikana. Summus-naisen huippu elastisella liitäntätyynyllä sisältää hybridisolujärjestelmän, jonka tiheys on 200 km / m3, ja se sopii täydellisesti pidempiin matkoihin.Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään bikeinn:ssa, omassa pyöräilyvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Pikkuhousuttuotteita suoraan rh+:lta. Kysy meiltä lisää pyöräilytuotteista, kuten rh+ Shortsit Elite, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet rh+ Shortsit Elite

Pituus
Lyhyt
Henkselit
Ei
Väri
Musta
Ominaisuudet
Heijastavat yksityiskohdat
Venyvä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Hieno ostos

-

Laatu on hyvä ja istuimen pehmusteet riittävän paksut.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up